Reus

L’entorn per ressorgir

Reus. Cuenca espera un nou impuls en la seva carrera mentre s’entrena amb el club de la seva ciutat. Busca equip, però deixa la porta oberta a vestir de roig-i-negre

Per a Isaac Cuenca (Reus, 1991) tot eren bones notícies a principis del 2012. Acumulava minuts al Barça de Pep Guardiola i acabava de ser renovat pel club blaugrana fins al juny del 2015. Al final d’aquella temporada, però, es va fer una lesió greu al genoll dret que va aturar la seva prometedora progressió. Es va perdre la primera meitat de la temporada següent i, en el mercat d’hivern, va ser cedit a l’Ajax, on se li van reproduir els problemes al genoll operat. No va fer net fins avançada la temporada 2013/14, en què ja no va tenir cap oportunitat al Barça. Després, va disposar de certa continuïtat al Deportivo i al Granada, i no tanta al Bursaspor turc i al Hapoel Beer Sheva, el seu últim equip. Rescindit el contracte amb el club israelià, ara no té equip i, mentrestant, s’entrena amb el Reus, esperant una bona oportunitat per rellançar la seva carrera. “Estic lliure i què podria ser millor que entrenar-me amb els de sempre, a casa meva”, afirma Cuenca, reusenc i que va passar pel planter del club roig-i-negre. De fet, va arribar a debutar amb 16 anys amb el primer equip, en la copa Federació, amb Ramon Maria Calderé.

Isaac Cuenca té l’objectiu que algun equip de primera divisió el fitxi, però no tanca la porta a incorporar-se al Reus. El club veuria amb molt bons ulls que un reusenc amb la seva trajectòria vestís els colors roig-i-negres. Seria un cop d’efecte de cara a l’afició i per a la millora del potencial ofensiu d’un equip amb problemes crònics de falta de gol. “No se sap mai, es pot donar la circumstància. De moment m’estic entrenant i em sento molt bé i amb confiança”, assegura Cuenca. L’extrem, encara amb anys de futbol al davant –en té 27–, reconeix que el fet de jugar prop de casa és un factor que s’ha de tenir molt en compte. “La família s’ha anat adaptant al que he anat escollint, però és veritat que com a casa enlloc, i per a la meva filla, acabada de néixer, tot el que sigui per aquí a prop, molt millor”, diu Cuenca, sorprès amb el nivell detectat en els primers entrenaments: “Hem fet possessions i rondos, i hi veig molt ritme, es nota que l’equip sap a què juga. M’agrada molt el que estic veient.”

LES FRASES

Estic lliure i què podria ser millor que entrenar-me amb els de sempre. Em fa il·lusió estar aquí, i qui sap si continuaré. No se sap mai
Estic esperant que pugui sortir alguna cosa de primera divisió, però també treballant i veient les sensacions
Isaac Cuenca

Experiència “estranya” a Israel

Fa un any, Isaac Cuenca es va convertir en un dels fitxatges més destacats en la història del Hapoel Beer Sheva, amb el qual va signar per tres temporades. El seu passat blaugrana havia estat el millor aval per incorporar-se al campió israelià, que afrontava les eliminatòries prèvies de la lliga de campions. “Ha estat una experiència estranya, ja que em van fitxar pensant en la Champions, i en caure eliminats molt aviat semblava que ja no importés que fos allà”, relata l’extrem reusenc, que tenia clar que no calia allargar més l’aventura israeliana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)