2a divisió FEF

El Peralada estrena curs i centre d’operacions

2a divisió B. El filial del Girona buscarà la consolidació en la categoria en una temporada en què l’equip verd-i-blanc fa un pas endavant cap a la major professionalització en diversos sentits

El Peralada va arrencar ahir a la tarda el seu segon curs a segona divisió B i ho va fer amb algunes novetats importants. D’una banda, el primer filial del Girona tindrà molt més temps per planificar bé la que ha de ser la campanya de consolidació d’un bloc que té l’objectiu de nodrir una plantilla de primera divisió com és la gironina. En aquest aspecte, el tècnic, Narcís Pèlach, Chicho, que va agafar les regnes de l’equip el gener passat, també remarca la importància de ser a la banqueta des de l’inici. “Ens ha de donar més tranquil·litat i ens ha de permetre tenir les coses més per mà. Ho hem pogut preparar tot plegat amb més temps, però caldrà veure com van les coses quan comencem a competir. La plantilla ara mateix està molt oberta i el dia a dia ens marcarà moltes coses ara a l’inici”, va comentar el tècnic just abans de començar la primera sessió d’entrenament al camp de Riudarenes, on el curs passat s’exercitava el primer equip. Demà i divendres la preparació continuarà amb dobles sessions.

El nucli, a Riudarenes

Precisament la ubicació del primer entrenament, el terreny de joc de Riudarenes, és l’altra gran novetat d’aquest inici de curs. El Peralada ha heretat les instal·lacions que el primer equip va construir i polir el curs passat a la Selva, i el cos tècnic verd-i-blanc remarca aquesta millora: “És un pas important i podrem oferir millor formació als jugadors. El dia a dia el farem a Riudarenes, on podrem estar tots junts en un format professional: esmorzar, entrenar, dinar, el gimnàs, etc. Peralada, però, també és casa nostra i en funció del partit i del rival que tinguem cada jornada hi anirem a entrenar un parell o tres de vegades a la setmana. Allà també s’han millorat molt les instal·lacions i estem molt agraïts.”

El Peralada arrenca el curs amb un objectiu ben clar: “Hem d’aconseguir que els nostres jugadors siguin millors d’aquí a set mesos i que el primer equip i el club se’n puguin refiar”, diu Chicho, tècnic del Peralada.

EL PROTAGONISTA

La plantilla ara mateix està molt oberta i el dia a dia ens marcarà moltes de les necessitats ara a l’inici. Tenim temps i estem tranquils
L’objectiu és que els jugadors siguin millors d’aquí a set mesos i que el club se’n pugui refiar
Narcís Pèlach, ‘Chicho’
entrenador del peralada

Clotet, rescindit i Muritala i Nahuel, a l’equip

El Peralada arrenca el curs amb 25 efectius però amb una plantilla molt variable pel que fa al nombre de jugadors. Ahir, sense anar gaire lluny, es va anunciar la rescissió de Cesc Clotet –ha fitxat pel Terrassa– després de dos anys al club. En els primers entrenaments hi haurà diversos jugadors que fan el salt des del juvenil a prova, i també els primers reforços. Ahir ja es van entrenar Rober i Mario, així com Muritala, jugador format a l’Aspire. Chicho va confirmar que Nahuel Ferraresi, del Torque, reforçarà el Peralada: “Està amb la seva selecció i l’esperem amb il·lusió. És un bon jugador que ens pot ajudar molt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)