2a divisió FEF

L’Olot engega des d’una àmplia pista d’enlairament

2a divisió B. El conjunt de la Garrotxa comença els entrenaments i un nou curs marcat per la continuïtat d’una part molt important del bloc i també del cos tècnic, encapçalat per Raúl Garrido

Després de les proves mèdiques i d’esforç físic de dijous, l’Olot va engegar els motors d’una nova temporada amb el primer entrenament a les instal·lacions del Morrot ahir al migdia. En aquesta segona temporada consecutiva a segona divisió B –la cinquena de la història del club– la plantilla vermella agafa embranzida des d’una situació força còmoda: els garrotxins mantenen una gran part de l’equip que va brillar en la segona part del curs passat i ho fan amb un tècnic que va encaixar al club a la perfecció, Raúl Garrido. “Tenim molta il·lusió per fer una gran temporada. Arrenquem amb l’avantatge de tenir un grup que ha demostrat que és molt capaç de competir, que se sent identificat amb l’entitat i que té moltes ganes de fer-ho bé. Hem d’aconseguir que el rendiment de la segona volta del curs passat sigui la base per continuar creixent”, va remarcar Raúl Garrido, que es va mostrar satisfet amb la renovació de la majoria de futbolistes que va dirigir el curs passat i la incorporació de dos homes contrastats en la categoria –Marc Nierga i Alan Baró– i una jove promesa com Pep Chavarría.

El físic, d’entrada

L’Olot va fer ahir una doble sessió en què la preparació física va tenir molt de protagonisme: “Són dies per recuperar hàbits i fer molt de treball físic. El treball tàctic l’anirem introduint a poc a poc.” En la pretemporada hi participaran els juvenils Joel Banús i David Cruz (migcampistes), Marc Pagès (davanter) i Moha Abouhafs (extrem). Tot i ser juvenil, no es descarta comptar amb ells si fan una bona preparació amb l’equip i convencen l’entrenador, Raúl Garrido, que es mostra satisfet amb la plantilla de què disposa.

EL PROTAGONISTA

Hem d’aconseguir que el rendiment de la segona volta del curs passat sigui la base per continuar creixent. Tenim molta il·lusió
Els primers dies són per recuperar els hàbits i per fer sobretot treball físic, més que tàctic
Raúl Garrido
Entrenador de l’olot

Sense pressa però esperant alguns últims retocs

Amb la continuïtat d’un gran nombre de jugadors que el curs passat van aconseguir la permanència gràcies a un segon tram de temporada molt bo, aquest estiu l’Olot ha incorporat, de moment, tres futbolistes. Al cos tècnic coincideixen que la planificació de la plantilla està molt avançada però que esperen tancar una o dues incorporacions més: “Estem oberts i la plantilla no està tancada. Ara serà el mercat de fitxatges qui vagi marcant què podem fer. No tenim cap pressa perquè el més important ja ho hem fet, que era mantenir un grup molt bo de futbolistes i fitxar tres noms que ens poden aportar moltes coses. Estem atents al mercat però anem amb molta calma”, diu Raúl Garrido. Les prioritats del club de la Garrotxa serien reforçar la posició del pivot defensiu i també d’un central.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)