Reus

Fortalesa i velocitat per completar el lateral dret

Reus. El club roig-i-negre incorpora el jove nord-americà Shaq Moore, cedit pel Llevant, que ja l’ha fet jugar a primera i que vol que tingui més minuts

El Reus va incorporar ahir el segon lateral dret de l’estiu, que li serveix per completar una posició important i en la qual caldrà fer oblidar Jorge Miramón. Es tracta del jove futbolista nord-americà de 21 anys Shaq Moore, cedit pel Llevant fins al 30 de juny. El club valencià ja el va fer jugar la temporada passada a primera divisió i al desembre el va renovar fins al 2020 –amb l’opció de dos anys més–, de manera que hi compta en un futur pròxim però de moment prefereix que disposi de més minuts per continuar la progressió, i al Ciutat de València entenen que el Reus és una bona plaça per fer-ho. El club roig-i-negre, per la seva banda, veu en Shaq Moore un futbolista que s’adiu amb les característiques que vol per als laterals: recorregut, fortalesa, velocitat i bon nivell tècnic.

L’estiu del 2014, consolidat com una promesa als Estats Units –feia uns anys que jugava a les seleccions inferiors–, va fer proves al València, el Llevant i l’Huracán, que se’l va quedar. Va jugar un any al juvenil del club valencià i mig al primer equip, a segona B. Després de mitja temporada al filial de l’Oviedo, va fitxar pel Llevant, que el va tenir una campanya al filial i que aquesta última temporada l’ha fet jugar vuit partits, entre lliga i copa, amb el primer equip. Durant el mes de juny, el nou futbolista del Reus va disputar dos partits amistosos amb la selecció absoluta dels Estats Units, contra Irlanda i França.

Shaq Moore s’haurà de guanyar el lloc amb Ángel Bastos, l’altre lateral dret de la plantilla, també incorporat aquest estiu.

Shaq Moore
2/11/1996, Powder Springs (EUA) Posició: lateral dret Alçada: 1,80 m Pes: 75 kg Formació: IMG Academy, FC Dallas i Huracán de València. Seleccions: internacional amb les categories inferiors dels Estats Units, ha disputat dos partits amistosos amb el combinat absolut. TRAJECTÒRIA:
15/16
Huracán (2a B) 7 partits
15/16
Oviedo B (3a) 18 partits
16/17
Atl. Llevant (2a B) 27 partits
17/18
Llevant (1a) 8 partits

Centrats en el lateral esquerre

La incorporació de Shaq Moore és la sisena de l’estiu al Reus, que abans havia fitxat el porter Pol Freixanet (Fuenlabrada), els defenses Ángel Bustos (Cultural), Alejandro Catena (Marbella) i Adri Guerrero (filial), i el davanter Miguel Linares (Oviedo). Un dels objectius que té ara la direcció esportiva del club roig-i-negre és incorporar un lateral esquerre més consolidat que l’únic que hi ha ara a la plantilla, el jove Adri Guerrero. També li faltaria un central –té Jesús Olmo, Pablo Íñiguez i Catena–, tot i que el curs passat només en va tenir tres de naturals, ja que el mig centre Tito Ortiz, que continua a l’equip, també pot jugar a l’eix de la defensa. El Reus també busca alguna peça per completar el mig del camp i les posicions d’atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)