Nàstic

Els estius d’Uche

Nàstic. En una situació idèntica a la de la pretemporada passada, el davanter nigerià, amb un any més de contracte, no s’entrena perquè té permís per buscar-se un equip

No va ser una gran sorpresa no veure Ikechukwu Uche en el primer entrenament de la pretemporada del Nàstic, dilluns passat, ni en cap de la resta de la setmana. Malgrat que té un any més de contracte, el davanter nigerià, de 34 anys, disposa de permís per buscar equip i, si no en troba, sempre li quedarà l’opció de tornar a vestir de grana. Aquests dies, Uche ha estat provant sort en un equip de la lliga de Rússia, tot i que, pel que sembla, l’experiència no fructifica i és possible que el punta s’incorpori aquesta setmana a la pretemporada de l’equip de José Antonio Gordillo. L’estiu, però, és llarg, i el més probables és que tingui més propostes.

La situació és idèntica a la de fa justament un any amb Lluís Carreras a la banqueta. Uche, després de la primera temporada amb la samarreta grana i un cop renovat el contracte de manera automàtica, va rebre el permís del Nàstic per buscar una sortida, amb la seguretat que si no trobava equip podia tornar a la disciplina grana. Va estar a punt de marxar al futbol xinès, però finalment les negociacions es van trencar i, a mitjan agost, just abans de començar la lliga, el punta nigerià va tornar a Tarragona i, a més, va ampliar un any més el seu contracte. Després, Uche va repetir els números –24 partits i 8 gols– i el rendiment –molta irregularitat i l’encert concentrat a l’inici del curs i en els partits decisius del tram final– de la temporada anterior.

Ara, el Nàstic busca un golejador –de moment té en plantilla els davanters Manu Barreiro, Luis Suárez i Rodrigo Cuenca, a més de Stéphane Emana, al qual se li busca uns sortida, i Brugui, ascendit des del filial– i, tot i que no està en els plans inicials comptar amb Uche, com que no és gens fàcil fitxar davanters que marquin diferències no es pot descartar que la història es repeteixi i que el nigerià finalment acabi formant part de l’equip.

EN EL MERCAT

El davanter ha estat provant aquests dies a Rússia, sense gaire fortuna
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)