Territorial

L’ascens en el punt de mira

1a catalana. El Girona C, amb la plantilla enllestida després de fer deu fitxatges de renom, serà un dels grans candidats a lluitar per pujar a tercera divisió tot i venir de 2a catalana

Pocs equips que pugen de 2a catalana poden pensar la temporada següent a tornar a celebrar un ascens i pujar a 3a divisió, però el Girona C en vol ser un. Per això els gironins ja han tancat la plantilla ben aviat confirmant un projecte molt ambiciós que estarà dirigit una temporada més per Axel Vizuete. “Tenim la il·lusió de pujar, però molts altres equips la tenen i és una categoria duríssima. Haurem de treballar molt per ser un equip fiable i estar preparats per guanyar qualsevol equip”, valora Vizuete sobre les aspiracions de l’equip.

A l’hora de confeccionar la plantilla el Girona C ha anat molt ràpid i ho ha fet mirant amunt. En total els gironins han donat dotze baixes –Mabil, Makaay, Óscar Fernández, Karim, Joan Pujol, Hervías, Guilana, Roura, Gerard Muñoz, Marcel, Gerard Herrera i Almendros– i han incorporat deu jugadors: Garzón, Botxi, Lluc Banús, Toni Rossell, Kike Sánchez, Muritala, Miki Poveda, Ferrón, Uri Santos i Aleix Feixas. A més, Homet i Alejandro Mejía han pujat del juvenil. L’únic detall que falta per definir la plantilla és decidir quin serà el segon porter de la plantilla, i és que el club encara ha de valorar si la competència de Toni Montero serà Alberto Román o Adrià Collet. “Estem molt contents amb la barreja de joventut i jugadors amb experiència i confiem que ens permetran aconseguir quelcom molt bonic”, analitza el tècnic.

Un cas particular

Un dels reforços pel Girona C –aquests dies està entrenant amb el Peralada perquè té opcions de reforçar els verd-i-blancs–, Muritala Abiola, ha viscut una situació força rocambolesca. L’extrem format a l’Aspire va arribar a un acord amb el club fa mesos i havia de jugar amb el juvenil a partir del gener després de complir 18 anys –els necessaris per complir la reglamentació FIFA–, però els problemes burocràtics per tramitar la seva fitxa –els mateixos que van tenir Soni i Romero del Peralada– l’han deixat fora dels terrenys de joc fins ara. Com a anècdota, Muritala va ser la sensació de l’edició del MIC del 2014, després de guanyar la categoria infantil amb l’Aspire i ser anomenat millor jugador.

LA VALORACIÓ

Porters
Toni Montero Girona C
Alberto Román Girona C
Adrià Collet Juvenil A
Defenses
Diego Garzón Alavés B
Pau Ribas Girona C
Boran Minic ‘Botxi’ Palamós
Lluc Banús Palamós
Sergi Murga Girona C
Marc Roura Girona C
Ferran López Girona C
Migcampistes
Jaume Duran Girona C
Cristian Venzal Girona C
Toni Rossell Farners
Kike Sánchez Palamós
Muritala Abiola Aspire
Miki Poveda Martinenc
Xavi Ferrón Figueres
Alejandro Mejía Juvenil A
Davanters
Uri Santos Olot
Aleix Feixas Figueres
Dani Homet Juvenil A
Estem molt contents amb la barreja de joventut i jugadors amb experiència
Axel Vizuete
entrenador del girona c
Tenim la il·lusió de pujar, com molts altres equips. Treballarem per ser un equip fiable i poder guanyar qualsevol equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)