2a divisió FEF

El Peralada consolida la seva situació econòmica

2a divisió B. El club peraladenc va aprovar el pressupost i preveu eixugar els 70.000 euros de forat del curs passat els tres pròxims exercicis

El Peralada va celebrar, ahir al migdia, l’assemblea general de socis i en va extreure conclusions molt positives. L’acte va servir, sobretot, per aprovar el pressupost de la temporada que està a punt de començar, que, en teoria, hauria de donar uns 25.000 euros de superàvit (320.000 euros de beneficis i 295.000 euros de despeses) per tal de començar a eixugar el forat de 70.000 euros que va deixar el curs passat arran de la subvenció que no es va rebre de la federació per jugar en segona B, en ser un equip filial. Un deute que el Peralada espera resoldre els pròxims tres anys o, el que és el mateix, el teòric final de mandat de la junta que presideix Miquel Llobet.

“A mitja temporada, ens van negar la subvenció per un real decret del govern espanyol i, tot i recórrer, no hi vam poder fer res. Evidentment, havíem contat aquests diners en el pressupost del curs passat, i ara ens tocarà anar eixugant aquest forat a poc a poc. Hem fet un pressupost molt conservador i hem consolidat els números”, explica Llobet, que es mostra optimista i també destaca les millores que s’han fet i es faran al municipal de Peralada: “Esperem tenir més ingressos, ja que aquest any hem ampliat el camp i l’hem fet de gespa artificial perquè tot el futbol base entreni a Peralada. Això farà que, per exemple, el bar tingui més activitat. A més, amb el Girona hem arribat a uns acords diferent als que teníem fins ara, i això ens permetrà invertir uns diners en la millora de les infraestructures, com ara el camp, els vestidors, la il·luminació... El contracte de filiació amb el Girona és fins al 2021 i és molt interessant. Els acords son amb uns números que no ens posen en cap tipus de perill econòmic.”

EL DESIG

El Peralada espera tenir uns 25.000 euros de superàvit cadascun dels tres pròxims anys

TOT EN POSITIU

Els tractes amb el Girona permetran al club invertir en la millora de les infraestructures
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)