Girona

A Manchester, amb Bounou i cinc jugadors del Peralada

Anglaterra i l’Índia. Entre l’estada i la gira, l’expedició del Girona estarà dotze dies fora de Catalunya i jugarà quatre amistosos, contra el Bolton, l’Oldham, el Kerala i el Melbourne City

Eusebio Sacristán i el seu equip tècnic treballaran inicialment a Manchester amb 23 jugadors, cinc dels quals són del filial (Marc Vito, Eric Montes, Pedro Porro, Kevin Soni i Yhoan Andzuana). Amb només 18 futbolistes del primer equip i l’interrogant que plana sobre la continuïtat de Sebas Coris i Rubén Alcaraz, l’entrenador confia que durant l’estada a Anglaterra el club pugui concretar algun fitxatge que ampliï la família blanc-i-vermella. Entre els jugadors que avui viatjaran a Anglaterra i vuit dies després a l’Índia ja hi ha un mundialista: Yassine Bounou. Eliminat en la primera fase i sense ni un minut jugat, el marroquí treballa com un més des d’ahir. Els altres dos futbolistes del Girona que han estat a Rússia –Cristhian Stuani i Johan Mojica– no es reintegraran al grup fins a principis d’agost i també s’estalviaran la gira per l’Índia.

Quatre amistosos

El Girona estarà fora de Catalunya dotze dies, ja que enllaçarà l’estada amb la gira, que és organitzada per la LFP. Per veure els blanc-i-vermells en acció a Montilivi, els aficionats hauran d’esperar fins al 4 d’agost, coincidint amb la celebració del trofeu Costa Brava contra el Tottenham. I per veure’ls en acció al país, fins dos dies abans a Sabadell.

Els quatre primers compromisos del Girona seran a l’estranger. Hi haurà doble ració a Anglaterra (el dia 21 contra el Bolton Wanderers i el 24 contra l’Oldham Athletic) i dos més a Kochi (el 27 contra el Kerala Blasters i el 28 contra el Melbourne City). Els dos compromisos a l’Índia tindran l’inconvenient d’estar entre dos viatges llarguíssims en avió.

Entrades i sortides

Després de pagar prop de 10 milions per Muniesa i Mojica, el marge de maniobra que té Quique Cárcel per reforçar la plantilla està molt limitat i depèn, sobretot, que hi hagi alguna sortida en forma de venda. La intenció del director esportiu és tancar alguna operació durant l’estada a Anglaterra, que es perllongarà fins al 25. El 26 ja es volarà cap a l’Índia.

INCORPORACIONS

El club confia que durant l’estada es pugui afegir algun nou fitxatge a les ordres d’Eusebio
Del primer equip
Porters
Gorka Iraizoz 2a temporada Yasinne Bounou 3a temporada
Defenses
Marc Muniesa 2a temporada
Pedro Alcalá 4a temporada
Bernardo Espinosa 2a temporada
Jonás Ramalho 5a temp. (3 etapes)
Juanpe Ramírez 3a temporada
Carles Planas 2a temporada
Aday Benítez 5a temporada
Sebas Coris 4a temp. (dp. cessió)
Migcampistes
Àlex Granell 5a temporada
Pere Pons 7a temporada
David Timor 3a temp. (2 etapes)
Aleix Garcia 2a temporada (cessió)
Ruben Alcaraz 3a temp. (dp. cessió)
Borja García 4a temporada
Davanters
Choco Lozano 2a temporada
Portu 3a temporada
Del filial
Marc Vito Porter
Éric Montes Migcampista
Pedro Porro davanter
Kevin Soni davanter
Yhoan Andzouana davanter

ELS MUNDIALISTES

Mojica i Stuani no aniran a l’Índia i s’integraran altre cop a la plantilla a principis d’agost

Manel Martínez es desvincula del Girona i se’n va al Múrcia

El davanter Manel Martínez es va desvincular del Girona, amb el qual tenia contracte fins al 2019, i jugarà la temporada vinent en el Múrcia. Fitxat l’estiu del 2016 provinent del Sabadell, Manel tanca una etapa de dues temporades amb el Girona sense haver jugat cap partit oficial amb el primer equip blanc-i-vermell i havent estat cedit a tres equips diferents. Va jugar el curs 2016/17 a segona B amb el Llagostera (36 partits i 14 gols) i la temporada 2017/18 mig curs amb el Llorca, de segona A (1 gol en nu partits) i l’altre mig al Peralada, a segona B (1 gol en 13 duels).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)