3a divisió FEF

Álvaro, pólvora per a l’atac del Figueres

Fitxatge. Els de l’Alt Empordà incorporen l’exatacant del Granollers i la Jonquera com a substitut del veneçolà Sergio Álvarez

El Figueres va anunciar l’arribada del desitjat davanter que ha de fer-se un lloc en l’onze inicial i portar el pes dels gols. Álvaro Fernández és l’escollit per l’entitat figuerenca per substituir el veneçolà Sergio Álvarez, que va desestimar el seu fitxatge pels de l’Empordà a conseqüència d’uns problemes econòmics amb el seu actual club a Itàlia. Álvaro va començar el curs passat al Gavà de tercera, club amb el qual va fer dues dianes en l’arrencada de lliga. La crisi institucional i econòmica dels de la Bòbila van dur al malagueny a la Jonquera (1a catalana), equip en què va demostrar el seu olfacte amb sis dianes. Finalment però, el Granollers, a la recerca de la permanència a tercera, el va incorporar –una diana més en deu partits.

Dia de presentacions a Figueres

La Unió va presentar ahir al matí a la sala de premsa de l’ajuntament de Figueres la nova samarreta commemorativa del centenari del club, amb clars detalls clàssics retornant als inicis, la campanya de captació de socis, amb el lema No t’hi posis de cul i l’enfrontament amistós que es disputarà l’11 d’agost a l’estadi de Vilatenim contra el Barça B. Les entrades del duel tindran un preu de 5 euros per als socis i de 10 euros per a la resta dels aficionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)