El Girona empata a zero contra el Bolton Wanderers

Girona. L’estrena d’Eusebio Sacristán a la banqueta blanc-i-vermella es salda amb un empat raquític contra l’equip anglès de Championship

El Girona i el Bolton Wanderers han empatat a zero en el matx d’estrena d’Eusebio Sacristán a la banqueta gironina.

Amb el xiulet inicial ha quedat desvetllat una de les principals incògnites, el sistema aplicat per Eusebio Sacristán. El de la Seca ha mantingut l’esquema utilitzat des de fa anys per Pablo Machín, i és que, la línia de centrals ha tornat a estar formada per tres homes –Bernardo, Alcalá i Muniesa–. El duel ha estat força intens per l’època de la pretemporada en la qual es troben els equips i ja en el 20’, Bernardo ha fet falta a dins de l’àrea a Donaldson. El mateix futbolista jamaicà ha vist com el porter del Peralada, Marc Vito li ha aturat la pena màxima.

El Girona ha intentat imposar el ritme però no ha tingut la profunditat necessària per inquietar al rival. De fet, només dos xuts des de la llarga distància –un de Soni i l’altre de Borja García– han fet treballar al porter del conjunt anglès Alnwick.

En la segona part, els múltiples canvis i el cansament han fet caure la intensitat i les ocasions han escassejat tot i que Adam Le Fondre ha enviat una pilota al pal a les acaballes (88’). Finalment el marcador inicial no s’ha mogut i s’ha arribat a la fi dels 90 minuts reglamentaris amb 0-0.