Reus

La solidesa continua en l’estrena de Xavi Bartolo

Reus. L’equip roig-i-negre no va passar de l’empat sense gols al camp del filial de l’Espanyol en el primer partit de la pretemporada per als dos equips. El duel va ser igualat i poc ofensiu

Espanyol b 0 reus 0

ESPANYOL B:Adrián, Víctor Gómez, Sarmiento, Coco, Lluís López, Lozano, Ángel, Bermejo, Brugué, Campuzano i Doncel. També van jugar Yari, Genís, Iago, Royo, Coro, Pau Salvans, Manchón, Martí Soler, Jordan, Max Marcet i Alberto Fernández.REUS:Pol Freixanet, Shaq Moore, Olmo, Tito Ortiz, Adri Guerrero, Àlex Carbonell, Juan Domínguez, Guzzo, Alfred Planas, Isaac Cuenca i Linares. També van jugar Edgar Badia, Bastos, Catena, Vítor Silva, Fran Carbia, Gus Ledes, Pol, Oribe, Pereira, Vilà i Rubén Enri.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:Al visitant Pol.PÚBLIC:Uns 400 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

L’Espanyol B i el Reus van empatar sense gols el primer partit de la pretemporada dels dos equips. Per als roig-i-negres, l’amistós va suposar el debut com a tècnic de Xavi Bartolo, que es va estrenar mantenint la tònica de solidesa i pocs gols dels partits del Reus. Dejan Lekic, David Querol, Ricardo Vaz i Mario Ortiz no van participar en el partit per molèsties físiques. Els dos equips van sortir amb dos onzes diferents en cada meitat per tal de donar minuts a tots els futbolistes disponibles.

La primera meitat va tenir més domini del Reus, que va fer circular la pilota però que no va poder superar un ben col·locat Espanyol B, que no va permetre accions de perill del rival. Després de la represa, el filial blanc-i-blau va fer un pas endavant i va protagonitzar alguna arribada a l’àrea roig-i-negra, amb Jordan, Salvans i Max Marcet molt participatius. En aquesta fase del partit alguna bona intervenció del porter visitant Edgar Badia va fer que el marcador no es mogués. En els últims minuts, el joc es va tornar a equilibrar, amb un Reus que va tornar a imposar el ritme, tot i que amb poques arribades a l’àrea del rival.

El central Mikel Villanueva, a punt de fitxar

Després de cedir Pablo Iñiguez a l’Hèrcules, el Reus té ara mateix dos centrals en la plantilla, Jesús Olmo i un dels fitxatges de l’estiu, Alejandro Catena, a més de Tito Ortiz, mig centre però que pot actuar a l’eix de la defensa. És per això que el club roig-i-negre necessita reforçar la demarcació, i si res no ho espatlla a última hora ho farà amb el veneçolà Mikel Villanueva. Diversos mitjans andalusos donaven ahir per fet que Villanueva, de 25 anys, serà roig-i-negre en les properes hores. L’internacional veneçolà pertany al Màlaga –va jugar catorze partits a primera fa dues temporades– i el curs passat va jugar cedit al Cadis, a segona A, amb el qual va disputar setze partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)