Territorial

Eliminats amb el cap ben alt

Copa Catalunya. El Palamós perd per la mínima contra el Badalona

Palamós 0 Badalona 1

PALAMÓS:Quinti, Sergio García (Toni Gamell, 63’), Cano, Zema, Genís, Alexis (Joel, 76), Uri Vila, Òscar (Dani, 46’), Raül (Pep Roca, 46’), Adri Salas (Manu, 76’) i Pepu Soler.BADALONA:Perales (Morales, 46’), Albarran, Robusté, Moyano, Dani Hernández, Carbó, Sergi (Ali, 46’), Adri Díaz (Talal, 63’), Robert (Jafar, 67’), Padilla (Nadjib, 17’ (Escudero, 87’)) i Cristo (Balboa, 46’).GOLS:0-1 (26’) Adri Díaz.ÀRBITRE:Carrasco Baca.T.G.:als locals Cano i Sergio García; i als visitants Cristo, Carbó i Adri Díaz.T.V.:al visitant Robusté (78’) per doble amonestació.

El Palamós va tornar a fer un gran partit contra un equip de segona B com el Badalona però no va poder evitar l’eliminació amb una derrota per la mínima.

En la primera part el futbol no va ser just amb el Palamós. Els de Javi Salamero hi van posar més joc i intensitat, però van arribar al descans amb el marcador en contra per culpa del gol d’Adri Díaz (26’), que va rematar de volea una centrada de Robert després d’un error de Cano en la sortida de pilota. A banda de l’acció del gol el Badalona no va crear més perill, i és que la pressió del Palamós va funcionar molt bé. En atac, però, es van veure més mancances dels palamosins tot i tenir bones ocasions sobretot a les botes de Raül.

Després de la represa el guió del partit va canviar. El Palamós va pagar el cansament i el Badalona va tenir molta més possessió de la pilota per controlar el partit i generar ocasions per fer el segon. Tot i això, el Palamós va tenir a prop el gol de l’empat en els últims minuts, quan el Badalona es va quedar amb deu. En l’ocasió més clara, el pal va evitar el gol d’Uri Vila en un xut de falta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)