Territorial

Els equips gironins continuen amb la pretemporada

Amistosos. L’Olot, el Llagostera, el Palamós, el Figueres i el Marca de l’Ham, els protagonistes

La pròxima temporada està a punt de començar i tots els equips acceleren en la preparació per tal d’arribar a l’inici del campionat en les millors condicions possibles. Pel que fa als equips gironins, avui l’Olot jugarà el ja clàssic partit d’estiu contra el Nàstic de tarragona a favor de Càritas Garrotxa –la iniciativa arriba a la seva vuitena edició, la quarta amb l’equip grana com a rival–, un enfrontament que tindrà lloc a partir de les 19.30 h al municipal olotí. “Afrontem el partit amb molta il·lusió, perquè és davant de la nostra afició i sempre és especial. El Nàstic és un rival de molta entitat i la nostra idea és seguir progressant en el treball. El rerefons solidari és una idea molt bona, tots hem de col·laborar amb #CàritasGarrotxa, és una causa justa i animo a tothom que vingui a veure el partit i pugui ajudar una entitat que val molt la pena”, comentava ahir en la prèvia el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido.

Alsina contra Salamero

D’altra banda, el Llagostera d’Oriol Alsina (3a divisió) rebrà el Palamós (1a catalana) de Javi Salamero (a les 20 h), que tornarà a trepitjar el municipal de Llagostera després d’haver dirigit el filial llagosterenc la temporada passada. Finalment, el Figueres, dirigit per Joan Esteva (3a divisió), visitarà el camp del Marca de l’Ham (2a catalana) en el duel figuerenc.

UN CLÀSSIC

L’Olot jugarà al municipal el ja tradicional partit de Càritas contra el Nàstic (19.30 h)

TOT QUEDA A CASA

El Llagostera rebrà el Palamós (20 h) i el Figueres visitarà el Marca de l’Ham (20 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)