El Llagostera no dona cap opció

Pretemporada. Els d’Alsina es van imposar per un clar 4-0 a un Palamós que tot i buscar un bon futbol no va estar encertat en atac

LLAGOSTERA 4 PALAMÓS 0

LLAGOSTERA:Asparó, Tarrenchs, Maynau, Campeny, Mario, maik, Abel Fàbregas, Alex Cobos, Ousman, Monsif i Chico. També van jugar Marcos, Crespo, Cunill, Aimar, Josu, Pol Gómez, Pitu, Muntadas, Jiménez, Moussa i Sascha.PALAMÓS:Quinti, Oscar, Nil, Toni, Adri, Oriol, Manu, Xavi, Dani, Pep i Jou. També van jugar Sergio, Marco, Cano, Zema, Pepu, Uri, Alexis i Genís.GOLS:1-0 (8’) Chico Diaz. 2-0 (22’) Ousman. 3-0 (40’) Abel Fàbregas. 4-0 (52’) Moussa.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:als locals Pitu, Sascha i Cunill.T.V.:Cap.

El Llagostera es va imposar ahir per un contundent 4-0 al Palamós de Javi Salamero, que ahir tornava al municipal. Els locals, molt més eficaços, no van donar cap opció des del xiulet inicial.

El Llagostera no va tardar a avançar-se amb un gol de Chico Díaz (8’), que va marcar amb un fort xut. El 2-0 va ser obra d’Ousman, de xilena (22’), mentre que el Palamós a poc a poc també intentava imposar el seu ritme, tot i que quan millor estava el degà va encaixar la tercera diana llagosterenca poc abans del descans, obra d’Abel Fàbregas (40’).

En la segona meitat Moussa va marcar ben aviat el quart gol dels locals (52’) i el resultat ja no es va moure més.

Arriba Yeray Sabariego

Després de la marxa de Marc Carbó al Badalona el Llagostera va anunciar ahir el seu substitut, Yeray Sabariego, que ja feia dies que s’estava entrenant amb l’equip. El migcampista, de 25 anys i amb experiència a segona A amb el Sabadell i també en la categoria de bronze amb els arlequinats i el Granada B, només va poder jugar 20 minuts de lliga la temporada passada amb l’Olot per culpa d’una greu lesió al genoll de la qual fa poc que s’ha recuperat.