2a divisió FEF

El rei s’alia amb els penals

Torneig d’Històrics. El Badalona, set vegades campió, reedita el seu segon tron consecutiu enduent-se la final en el desempat, tal com va fer a les semifinals contra el Sants

BADALONA 1 (3) ST. ANDREU 1 (2)

BADALONA:Morales; Albarrán, Moyano, Escudero (Robert Simón, 46’, Joel, 89’)), Dani Hernández (Adri García, 60’); Robusté, Aly (Marc Carbó, 62’), Sergi García; Boniquet (Padilla, 75’), Nadjib (Adri Díaz, 46’) i Cristo (Balboa, 60’).SANT ANDREU:Segovia; Llamas (Noguera, 46’), Oumar (Juanma, 46’), Carroza (Felipe Sa, 46’), David López; Izan, Alcover (Guillem, 63’), Wander (Sergi Domínguez, 88’), Josu (Carrillo, 77’); Carlos Martínez (Jaume Villar, 63’) i Kuku (Romera, 82’).GOLS:0-1 (45’) Kuku. 1-1 (65’) Boniquet.PENALS:0-1 gol Miranda; 0-1 atura Segovia el xut de Sergi Garcia. 0-2 gol Noguera; 1-2 gol Robusté. 1-2 falla David López; 2-2 gol Albarrán. 2-2 falla Felipe Sa; 3-2 gol Carbó. 3-2 atura Morales el xut de Guillem.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:Moyano, Albarrán i Adri García, del Badalona; a Carroza i Llamas, del Sant Andreu.PÚBLIC:Uns 500 espectadors al Guinardó.

Dubtava sobre la seva participació, ja que fins fa poques setmanes no havia començat els entrenaments i un mar de dubtes el sobrevolaven. Però la rauxa de Ramon Calderé ja ha aportat les primeres coses positives al Badalona: “Entenc els dubtes, però l’honor també és molt important”, va dir. Finalment, el tècnic va convèncer el president que és tradició que el campió de l’any anterior dels Històrics es presenti l’any següent, i l’honor l’ha conduït a l’èxit: el primer de la nova etapa escapulada establint-se de manera indiscutible en el tron dels Històrics. El Badalona va ser campió del prestigiós torneig de pretemporada per segona vegada consecutiva, aquest cop apel·lant als penals: va derrotar el Sants en el desempat i ahir va fer el mateix contra el Sant Andreu. Els d’Azparren van plantar cara, especialment en el primer temps, però quan el partit va decaure, van rebre l’empat i els penals es van aliar amb el poderós.

Els d’Azparren ignoraven que el Badalona arribava com l’equip que més vegades ha guanyat el torneig (sis edicions abans de començar la final, ara set) i va tutejar l’equip de segona B. Després d’uns instants dubitatius, els andreuencs es van plantar en el camp del rival tot i que no van gaudir d’oportunitats serioses més enllà d’un cop de cap de Kuku desviat. El Badalona, de fet, va voler colpejar amb una precisa centrada de Boniquet que no va rematar bé Nadjib. En la darrera jugada del primer temps, el Sant Andreu, però, va rebre el premi que havia merescut durant 45 minuts: Kuku va rebre la pilota a la frontal de l’àrea, no s’ho va pensar dues vegades i va etzibar un xut tan precís que va netejar les teranyines del fons de l’escaire esquerre de Morales.

El segon temps va ser una història diferent, amb dos equips molt desgastats i el partit decaient en ritme, en bona part pel seguit de canvis que es van produir. Boniquet, aprofitant una errada en la sortida de pilota del Sant Andreu, va empatar el partit ben entrat el segon temps i va portar el partit a la tanda de penals, en què els escapulats van sortir vencedors.

Ha estat un torneig dur perquè portem molta càrrega física en la pretemporada
Sergi Garcia
migcampista del badalona
L’equip ha fet molt bona feina. És una llàstima haver perdut, però hem d’estar contents
Mamadou Kante ‘Kuku’
davanter del sant andreu

ELS VESTIDORS

Ha estat un partit molt competit. En el segon temps hem pogut redreçar el camí
Ramon Calderé
entrenador del badalona
La lectura és positiva; hem estat competitius i hem arribat fins a la tanda de penals
Mikel Azparren
entrenador del sant andreu

L’Històrics, reivindicació pels joves

El Torneig d’Històrics d’aquesta temporada ha servit per a la presentació en societat d’un grapat de jugadors joves que s’estan obrint pas en el futbol català. D’aquesta manera, l’organització del torneig va donar el premi de jugador revelació a Sergi García (19 anys), nou fitxatge del Badalona que tot just començarà aquesta temporada en l’etapa i que ha brillat durant el torneig. Un altre dels joves més destacats va ser l’andreuenc Wander, que ja des de la fase de grups va liderar el futbol del seu equip amb una actuació destacada en les semifinals. El premi com a millor jugador del torneig va ser per a Kuku, del Sant Andreu, el jugador més regular de tot el campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)