Girona

Sebas Coris marxa cedit al Nàstic de Tarragona

Més rodatge. El Girona repeteix la fórmula de la temporada passada i vol que el carriler de Tossa creixi i tingui protagonisme amb una altra cessió a 2a A

El Girona va anunciar ahir que Sebas Coris marxarà cedit fins a final de temporada al Nàstic de Tarragona. Amb aquest decisió, el club de Montilivi i el futbolista de Tossa de Mar repeteixen una operació que ja es va produir la temporada passada. Aleshores, el carriler de 25 anys va marxar en direcció a l’Osasuna, on va trobar el rodatge necessari per continuar creixent. A El Sadar, Coris va acumular 26 partits i dos gols i es va quedar a les portes de poder disputar la fase d’ascens. De tornada al Girona aquest estiu, club amb el qual té contracte fins al 2020, el futbolista ha fet la pretemporada a les ordres d’Eusebio però les lesions i el canvi de sistema –Coris destaca com a carriler– no han ajudat que es pogués quedar.

El projecte que han escollit l’entitat gironina i el jugador ha estat el del Nàstic de Tarragona. Amb el conjunt grana, Sebas Coris intentarà aportar el seu potencial per la banda i també la seva experiència en la categoria de plata malgrat la seva joventut, ja que només té 25 anys però acumula més d’un centenar de partits a 2a divisió A. A Tarragona, Sebas Coris hi coincidirà amb un excompany en el Girona com és Isaac Becerra, fitxat aquesta temporada.

Amb la marxa de Coris, es tanca la porta del Girona per jugar a primera als dos futbolistes que la temporada passada van estar cedits. Alcaraz va ser traspassat al Valladolid mentre el de Tossa intentarà créixer per tornar el curs vinent.

Condicionat pel físic

En la pretemporada amb el Girona, Sebas Coris ha estat marcat per les lesions, una situació que no li ha permès acabar de convèncer del tot Eusebio des del terreny de joc. De fet, el jugador de Tossa de Mar va sortir com a titular en el primer duel de l’estiu contra el Bolton, però en el minut 21 va haver de ser substituït. Coris no va viatjar a l’Índia i no va reaparèixer fins al duel del 3 d’agost passat al camp del Sabadell, on va acumular 62 minuts. De nou les molèsties físiques el van apartar de l’equip contra el Tottenham i contra el Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)