Reus

Linares i Lekic, una parella prometedora

Reus. El davanter aragonès és el pitxitxi de la pretemporada amb tres gols i, amb el serbi, duplicarà les opcions ofensives de Xavi Bartolo

Els primers dos cursos del Reus a segona divisió A han estat marcats per la solvència defensiva de l’equip però per una preocupant falta d’efectivitat en atac. En la seva presentació, el tècnic Xavi Bartolo va parlar de la importància que tindria millorar prestacions a la zona ofensiva i, amb els moviments del mercat, el lleidatà ha vist com aquesta parcel·la del camp ha quedat reforçada. Hi ha un gran nom que, malgrat els dubtes inicials per la seva veterania, ha demostrat estar en un gran estat de forma. Es tracta de l’ariet Miguel Linares, que ha exhibit fins ara unes gran sensacions i, després de marcar en el darrer amistós contra el Girona, s’ha convertit en el pitxitxi de l’equip en la pretemporada amb tres gols. El de Saragossa, amb tot, formara una parella de davanters amb Dejan Lekic força prometedora i, en cas que Bartolo jugui amb un punta, tindrà on escollir. El punta serbi, de fet, va destacar després del matx contra el Girona que la parcel·la ofensiva del Reus ha millorat. “Tenim un sistema marcat i, al davant, ens hem reforçat amb Linares, Yoda, esperem que Isaac Cuenca... Crec que podem fer una bona temporada un altre cop”, va dir Lekic, que es mostra ambiciós respecte a la fita que s’ha de marcar l’equip el curs que arrenca el cap de setmana que ve: “Hem de salvar-nos però mirar cap amunt, podem lluitar per alguna cosa més que la temporada passada. A veure si podem acabar entre els deu primers.”

Avui, a Paterna, darrer amistós

El Reus juga aquesta tarda el darrer partit de preparació abans de l’inici de lliga, diumenge vinent a Las Palmas (22 h). Els pupils de Xavi Bartolo es desplaçaran a la ciutat esportiva del València, on jugaran contra el Mestalla a les set de la tarda. La fita serà tancar la pretemporada de manera immaculada, ja que els roig-i-negres no han perdut ni un partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)