Girona

Divendres, feinada a ser divuit

Les baixes, un drama. Dels dinou jugadors que Eusebio té ara a la plantilla n’hi ha quatre que estan pràcticament descartats, tres per lesió (Ramalho, Planas i Mojica) i un per sanció (Aday). El tècnic va preservar Timor, amb molèsties

Mentre que José Bordalás tenia ahir a la banqueta onze jugadors (David Soria, Cabrera, Jaime Mata, Ángel, Gaku, Amath, Hugo Duro, Mervell, Ignasi Miquel i Ivan Alejo), Eusebio Sacristán únicament n’hi tenia vuit, quatre dels quals eren del Peralada (Moha, Kevin Soni, Èric Montes i Giorgi). I no va ser per cap qüestió tàctica, sinó perquè el Girona té a hores d’ara una plantilla curtíssima –divuit jugadors– i n’hi ha quatre que ja és pràcticament segur que no podran jugar divendres contra el Valladolid: Ramalho, Carles Planas i Johan Mojica estan lesionats i Aday arrossega una sanció per acumulació d’amonestacions del curs anterior. Si no hi ha un indult del nou president de la FEF –el Girona confia que al final Luis Rubiales el decretarà–, Eusebio es pot trobar amb només catorze homes disponibles de la primera plantilla.

La convocatòria –i fins i tot la titularitat– de Pedro Porro està garantida, sobretot si no hi ha indult per a Aday. Ahir, Eusebio va voler preservar Timor, que arrossega molèsties físiques, per no fer més sagnant la ferida en cas d’una recaiguda.

Novetats a la vista

Quique Cárcel, que només disposa de dos milions d’euros per fitxar –un és gràcies a l’operació d’Alcaraz amb el Valladolid– confia fer aquesta mateixa setmana una o dues incorporacions, ja sigui via City o fitxant un jugador que tingui la carta de llibertat a la butxaca. Amb aquesta quantitat de diners per fitxar, el director esportiu no pot fer cap operació que impliqui el pagament d’un traspàs.

I per si no hi hagués prou problemes, el Girona encara no ha driblat la por que algun dels jugadors de referència pugui pagar la clàusula i marxar.

LES ESPERANCES

Es confia en un indult federatiu per disposar d’Aday i també haurien d’arribar un o dos reforços

EN QUADRE

Eusebio es podria trobar divendres amb catorze jugadors per afrontar el debut en la lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)