El Girona veu volar dos gols d’avantatge contra el Getafe (3-3)

Amistós. Els homes d’Eusebio s’avancen 0-2 a la primera part i tanquen la pretemporada amb un empat afavorit pels canvis en el tram final

El Girona ha vist com el Getafe li retallava dos gols d’avantatge i ha acabat empatant a tres gols en l’amistós disputat a Alcorcón.

El Girona s’ha avançat aviat, malgrat el domini inicial del Getafe. Tan sols s’havia disputat un quart d’hora quan Pere Pons s’ha tret un bon xut i Borja García ha estat atent per aprofitar el rebuig del porter. Els tímids intents dels madrilenys d’empatar han trobat una bona resposta de Bono, ajudat per Muniesa en l’ocasió més clara. En el minut 36 ha aparegut una de les virtuts dels catalans en els darrers temps: la pilota aturada. Lozano ha rematat al fons de la xarxa el córner servit per Aleix García.

El Getafe ha retallat distàncies només començar la segona part amb un gol de Molina, però en el 49’ el Girona ha tornat a ampliar distàncies de nou a pilota aturada i amb Juanpe de rematador. Hi ha hagut uns minuts de tensió, amb una picabaralla entre Borja García i Damián. Eusebio ha mogut molt la banqueta i els gironins han perdut control en el joc, donant peu a la reacció dels madrilenys, que han acabat igualant el marcador am un doblet del davanter Ángel al 77’ i al 83’.