2a divisió FEF

L’Olot, en línia ascendent

Amistós. En la presentació de la plantilla palamosina, el degà resisteix en la primera meitat però l’Olot acaba marcant les diferències gràcies a una molt bona arrencada en la represa

Palamós 0 Olot 3

PALAMÓS:Quinti (Marco, 46’), Sergio, Zema, Genís (Xevi, 61’), Adri, Lucas (Puignau, 32’), Pol Tarrenchs (Gamell, 46’), Uri Vila, Pepu (Òscar, 46’), Alexis (Dani Gómez, 56’) i Pep Roca (Lucas, 81’).OLOT:Ginard, Barnils (Pujadas, 64’), Alan Baró (Lluís Aspar, 74’), Carles Mas, Alfredo (Blázquez, 46’), Masó, Pedro, Guzmán (Jose Martínez, 64’), Xumetra, Marc Mas i Marc Nierga (Pep Chavarría, 46’).GOLS:0-1 (12’) Xumetra. 0-2 (50’) Marc Mas. 0-3 (59’) Marc Mas.ÀRBITRE:Bas Muñoz.T.G.:Zema i Alexis del Palamós.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al municipal de Palamós.

L’Olot es va adjudicar el trofeu Vila de Palamós en un bon partit dels garrotxins, que van fer valer la seva major categoria sobretot en l’inici de la segona part. Al davant, els de Raúl Garrido van trobar un Palamós que ahir feia la presentació de la plantilla 2018/19. El projecte que encapçala des de la banqueta Javi Salamero va deixar estones de bon joc però va acabar cedint contra un Olot que carbura d’allò més.

En la primera meitat, l’Olot va imposar la seva superioritat i va aconseguir portar la batuta del partit. El control de la possessió es va traduir en un gol ben matiner quan Xumetra, arrencant al límit del fora de joc, va aconseguir plantar-se sol davant Quinti i el va superar amb un bona definició (12’). La diana dels de la Garrotxa no va desconcentrar el Palamós, que tot i anar al darrere va mantenir ben ferma la defensa i de mica en mica també va anar perdent la por en atac. Tot i això, de nou Xumetra, va ser qui va tenir més a prop el gol amb una rematada a pocs metres del porter palamosí que es va escapar per sobre del travesser (31’).

Abans del descans va arribar l’ocasió més destacada del degà quan Pep Roca, primer i amb un bon cop de cap, i Pepu Soler, amb un xut desviat, van estar a punt de restablir la igualada. En el descans, l’Olot dominava al marcador i també al terreny de joc però el Palamós havia deixat bones impressions sobretot pel que fa al treball defensiu.

Una marxa més

Si bé en la primera meitat el Palamós havia aconseguit resistir i evitar que l’Olot agafés distància en el marcador, en l’arrencada de la segona l’efectivitat de Marc Mas va trencar del tot el matx. El davanter va transformar el 0-2 amb un bon xut creuat que va tocar el pal abans d’entrar (50’), i poc després, la referència atacant dels de la Garrotxa va fer servir el cap per aconseguir el tercer del seu equip i el segon del seu compte golejador.

El Palamós va intentar ajustar les línies davant l’allau de joc inicial de l’Olot i ho va aconseguir. Tot i això, fins al final del partit l’equip vermell va tenir ben a prop el quart gol en dues clares ocasions executades per Alan Baró i per Xumetra.