Territorial

El Peralada cau a Cornellà

Pretemporada. Els de Chicho no van trobar el camí del gol (1-0)

cornellà 1 peralada 0

CORNELLÀ:Sergio, Pere, Ignasi, Borja, Manu, Fall, Jaume Pascual, Pep Caballé, Leo, Agus i Gaspar. També van jugar Ramón, Miguel, David Goldar, Eloy Gila i Juan Fenández.PERALADA:Marcel Lizak, Iago, Kilian, Sergi Bas, Paco López, Jofre, Serrano, Mejía, Pachón, Ylias i Muri. GOLS:1-0 (37’) Jaume Pascual.ÀRBITRE:Carrero Romera.

El Peralada va caure per la mínima ahir al camp del Cornellà en un nou partit de temporada, un enfrontament en el qual l’equip de Chicho Pèlach no va estar del tot fi i no va trobar el camí del gol.

El partit va començar sense gaires ocasions de cap dels dos equips, fins que el Cornellà va inaugurar el marcador gràcies a un gol a tocar del descans de Jaume Pascual (37’), que va aprofitar una bona passada a l’espai d’un company per definir ajustant la pilota al pal.

En la represa el Cornellà va continuar tenint més domini de la pilota i també alguna ocasió, com les de Pep Caballé i Miguel Fernández, mentre que el Peralada va continuar sense mostrar eficàcia en atac, fet que va acabar condemnant els empordanesos a la derrota.

Avui, a Llagostera

El Peralada tornarà a jugar avui un nou amistós, en aquesta ocasió al municipal de Llagostera contra el conjunt dirigit per Oriol Alsina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)