Girona

Bernardo Espinosa

defensa del Girona

“Hem d’aprendre del que ens ha passat en el tram final”

El defensa Bernardo Espinosa feia, en línies generals, una valoració positiva del darrer partit de preparació abans del debut en la lliga però també tenia molt clar quina era la lliçó que calia aprendre: “Marxem amb bones sensacions. L’equip ha fet moltes coses bé i potser del que hem d’aprendre és del tram final. Hem deixat escapar un avantatge de 1-3 i no ho podem permetre.” El colombià també posava l’accent en la situació en què arribava aquest últim test: “Tenint la competició de lliga tant a prop qualsevol situació adversa et pot marcar. Era important competir però també no lesionar-se”, va explicar, conscient del grapat de lesionats que el Girona té en la línia defensiva.

A només cinc dies de l’estrena contra el Valladolid, el jugador blanc-i-vermell preparat per competir: “Hem jugat amb la màxima serietat i amb la mateixa mentalitat que intentarem demostrar quan comenci la lliga.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)