Girona

Yassine Bounou

porter del Girona

“Estem preparats mentalment i a punt per al que vindrà”

Ahir com a titular, Yassine Bounou també va fer una valoració en positiu del que va passar al terreny de joc: “Ens hem trobat un bon test, amb un rival que pressiona molt i que ens ha exigit. Crec que més o menys hem aconseguit tenir sota control la situació. De cara a l’inici de la lliga, estem preparats mentalment i a punt per al que vindrà.”

Pel que fa estrictament al partit contra el Getafe, Bono també va explicar dos moments importants, l’inici, en què el Getafe va dominar, i el tram final, en què els madrilenys van marcar dos gols: “A l’inici ells estaven frescos i ens pressionaven molt endavant. No és fàcil trobar solucions per sortir del darrere amb la pilota tal com volem. Sobre els últims quinze minuts, tots hem fet molts canvis i el partit s’ha tornat boig. Són situacions que no se solen donar en la competició oficial, però també ens van bé per aprendre i corregir diverses coses.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)