3a divisió FEF

Un bon lloc per créixer

3a divisió. Coco, Izan i Carlos Gilbert, cedits per l’Espanyol, coincidiran enguany a l’Horta, un dels equips de la categoria amb una mitjana d’edat més baixa i amb una aposta ferma pel jovent

Els camins no sempre són en línia recta, i en el difícil pas del futbol formatiu a l’amateur aquesta afirmació pren tot el sentit. És el cas, per exemple, dels juvenils blanc-i-blaus Coco, Izan i Carlos Gilbert, que coincidiran enguany a l’Horta després que l’Espanyol no els pogués assegurar els minuts necessaris al filial de segona B per seguir creixent.

No és casualitat, però, que el conjunt blanc-i-blau hagi cedit els tres futbolistes a l’Horta, una excel·lent plataforma per continuar la seva formació. Obligats per les limitacions pressupostàries, els de Nacho Castro s’han convertit en un equip jove que, a sobre, per la filosofia del tècnic, es caracteritza per ser un conjunt atrevit i que mima la pilota. Una simbiosi perfecta. “El pas de juvenil a amateur és complicat, però estic content que hagin pogut venir aquests jugadors cedits. Dins les limitacions pressupostàries que tenim, es tracta d’encertar-la al màxim amb la gent que portem”, explica el tècnic dels del Feliu i Codina, que l’any passat va treure bon rendiment de futbolistes joves i amb potencial. Adri Lledó, Nolla i Marc Rio, sense anar més lluny, van trobar el curs passat en l’Horta el context ideal per mostrar el seu potencial, i enguany, després de la marxa de jugadors contrastats, seran homes importants en els esquemes de Nacho Castro. Un camí, el de la consolidació, que aspiren a seguir els blanc-i-blaus cedits.

LES FRASES

El pas de juvenil a ‘amateur’ és complicat, però estic content que hagin pogut venir, dins de les nostres limitacions pressupostàries

EXEMPLE

Joves com Nolla, Rio i Lledó van trobar-hi l’any passat el context ideal per créixer
Volem donar oportunitats a xavals que vinguin amb il·lusió. Que l’Horta els serveixi d’aparador
Nacho Castro
ENTRENADOR DE L’HORTA

Una renovació obligada

Amb un dels pressupostos més baixos de la categoria, l’Horta s’ha vist obligat a regenerar bona part de l’equip després del curs anterior, el del retorn a tercera. “És la llei del futbol. Econòmicament, no podem competir amb la majoria d’equips de la categoria i, després de fer un any molt bo, és normal que els jugadors tinguessin ofertes millors”, diu el tècnic Nacho Castro, que aquest estiu ha perdut homes importants com el porter Andrés Díez, Salva, Edgar i el pitxitxi Sergi Arranz. “Es tracta d’intentar encertar-la amb els fitxatges i donar oportunitats a xavals que vinguin amb il·lusió, i que l’Horta els serveixi d’aparador. Esperem que el període d’adaptació sigui ràpid”, resumeix el preparador dels del Feliu i Codina, conscient que en l’encert en el mercat de fitxatges rau bona part de l’èxit durant l’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)