Girona

Granell: “Podem repetir els resultats de la temporada passada”

Protagonista. El migcampista gironí transmet les bones sensacions de l’equip a poc més de tres dies d’arrencar la lliga

Àlex Granell ha transmès aquest tarda optimisme a pocs dies de l’inici de la lliga. “Estem convençuts que podem repetir els resultats de la temporada anterior. Sabem que hem d’afrontar un calendari dur, exigent i intens en les primeres setmanes, però el Girona també té una plantilla molt potent i capacitat per derrotar qualsevol rival.” El migcampista gironí no ha volgut fer volar coloms després d’un primer any a la màxima categoria on es va arribar a somiar en Europa. “L’objectiu és clar: treballar per mantenir el Girona els màxims anys possibles a la primera divisió.”

El Girona inicia una nova etapa amb l’adéu de Machín i l’arribada d’Eusebio. Granell ha explicat el missatge que els transmet el nou entrenador. “Eusebio és una persona que creu en un futbol diferent del de Pablo Machín, però no vol tenir la pilota per tenir-la, sinó per fer mal al rival i per ser verticals. Coneix molt bé el Girona, sap quins han estat els nostres punts forts i treballa per a mantenir-los i afegir-hi els seus matisos. Ha entrat molt bé al vestidor.”

El primer rival del Girona serà el Valladolid. “És un rival directe i preparem el partit amb il·lusió i amb la intenció d’aconseguir una victòria que ens doni un punt de moral i un punt de serenitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)