Girona

Alcaraz, sense comptes pendents

El retorn. El barceloní, ara en el Valladolid, va fer la pretemporada amb el Girona i divendres s’enfrontarà als seus excompanys. Reconeix que afronta el duel amb un plus de motivació

El duel de divendres tindrà diversos factors que el convertiran en un partit ben especial per a Rubén Alcaraz. D’una banda, suposarà l’estrena a primera divisió del jugador de Barcelona, i de l’altra, serà en un escenari que coneix bé –Montilivi– i contra un club al qual pertanyia fa ben poques setmanes: “No tinc cap compte pendent amb el Girona, però sí que és cert que estic molt motivat per jugar aquest partit, igual que els meus companys”, va valorar ahir en roda de premsa. Sobre el seu exequip, el migcampista remarca que pot ser un bon moment per sorprendre’ls: “Han canviat l’entrenador i els resultats diran si aquest canvi és per bé o no. Potser els costa trobar la forma en les primeres jornades. Hem d’aconseguir que no es trobin còmodes, i així poder fer mal al rival.”

Pel que fa al partit, Alcaraz també va indicar que el que no interessa és un enfrontament trencat: “Contra un bloc consolidat i que ja ha competit molt bé a primera divisió, haurem de fer un partit molt seriós, sobretot en defensa.”

A punt per jugar

Tot i els pocs dies que fa que vesteix la samarreta blanc-i-violeta, Alcaraz va deixar ben clar que està a punt per saltar al terreny de joc de Montilivi: “Estic a punt, i si l’entrenador em demana que baixi a rebre pilotes, ho faré. I si vol que jugui més endavant i arribant a l’àrea, també. El que vull és jugar i ajudar l’equip.” El fins fa poc futbolista del Girona va destacar les sensacions positives que té des que ha arribat a Valladolid.

El club castellà va fer ahir una sessió a porta tancada amb les baixes dels lesionats Luismi, Mayoral i Michel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)