Girona

“Estem mentalitzats per arrencar bé”

Àlex Granell. El migcampista del Girona destaca la importància d’iniciar amb força el campionat i es mostra convençut que hi ha una plantilla de garanties

Àlex Granell va atendre els mitjans de comunicació ahir després de l’entrenament del Girona i, com és habitual, va demostrar la seva facilitat per explicar-se amb els micròfons i les càmeres al davant. El migcampista va repassar l’actualitat de l’equip, començant per l’imminent debut en la lliga de divendres contra el Valladolid a Montilivi, un partit que Granell encara amb la màxima ambició. “Afrontem el primer partit d’aquesta temporada amb tota la il·lusió i mentalitzats a començar bé la lliga, guanyar al Valladolid ens donaria moral i serenor. És un any de canvis, però sabem de la importància de començar bé i aquest partit té tots els al·licients, ja que a priori ens enfrontem a un rival directe i davant de la nostra afició”, va explicar Granell, que també va fer referència a la duresa del calendari en el tram inicial de lliga [després del Valladolid el Girona jugarà contra el Madrid (també a Montilivi), el Vila-real, el Celta i el Barça]: “Per l’entitat dels rivals en teoria serà un inici dur i intens, però l’experiència també ens diu que mai saps a quin equip podràs guanyar o no. Ho afrontarem amb les màximes garanties, ja que tenim una plantilla amb capacitat per guanyar qualsevol rival, ja ho vam demostrar el curs passat amb un equip molt semblant al d’ara. Estem convençuts que podem repetir resultats semblants als del curs passat.”

Granell també va parlar sobre les baixes que tindrà el Girona en el debut i del mercat de fitxatges, tant pel que fa al capítol d’altes com al de les possibles baixes que encara hi pot haver a l’equip. “Ara com ara no tenim una plantilla excessivament llarga i sí que per al primer partit tenim algunes baixes, sobretot en defensa, però tenim plantilla i jugadors suficients per encarar-ho amb garanties. Pel que fa als fitxatges, jo palpo que hi ha molta tranquil·litat entre la gent que mana al club, estan treballant en les millors opcions per reforçar l’equip i no es volen equivocar. Hem de donar valor al fet que es confia en la plantilla i qui vingui es trobarà un club humil que l’ajudarà a formar-se i seguir creixent, com per exemple els jugadors que puguin venir del Manchester City. Portu? Ja fa temps que s’especula amb tot això, i també amb altres jugadors. És lògic que siguin temptats per altres equips, però jo el que sento és que estan molt a gust al Girona i que no el veuen com un club de pas, estan arrelats i son gent agraïda. Si no passa res extraordinari, entenc que el més normal és que segueixin amb nosaltres, son jugadors molt importants per a l’equip.”

Confiança cega

El gironí també va destacar l’entrada d’Eusebio Sacristán a la banqueta i el canvi de sistema que això pot comportar en l’equip. “La metodologia de treball és totalment diferent, el tècnic creu en un futbol diferent però sense caure en el romanticisme de voler tenir la pilota per tenir-la. Es preocupa per mantenir els punts forts que ha tingut el Girona els últims anys i també aporta els seus matisos, als quals ens estem adaptant molt bé. És una persona molt propera, treballadora, ha entrat molt bé al vestidor i estem molt contents amb el nou cos tècnic. En la pretemporada hem jugat més amb línia de quatre defenses que no pas amb tres centrals, però ens sentim còmodes amb totes dues versions i crec que el gran canvi serà la manera d’entendre el joc per poder fer mal als rivals”, comenta Granell, que en l’aspecte personal es mostra d’allò més optimista amb el seu segon any a l’elit: “Ho afronto amb la mateixa il·lusió que la primera temporada però amb un punt més de serenor i tranquil·litat, sense aquell neguit que de vegades et podia jugar una mala passada.”

EL VALLADOLID

“Guanyar ens donaria moral i serenor, és important començar bé”

L’EQUIP

“Tenim capacitat per guanyar qualsevol rival, ja ho vam demostrar el curs passat”

EL MERCAT

“Palpo que hi ha tranquil·litat entre la gent que mana al club, no es volen equivocar”

EUSEBIO

“Vol mantenir els punts forts i aporta els seus matisos. Estem molt contents”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)