Girona

Eusebio: “Juguem contra un rival il·lusionat i amb inèrcia positiva”

A punt. El tècnic del Girona valora el primer partit de lliga contra el Valladolid i destaca que compta amb Patrick Roberts. L’anglès ha entrenat amb l’equip però encara no s’ha fet oficial la seva incorporació

Eusebio ha comparegut aquest migdia davant dels mitjans en la prèvia de la primera jornada de lliga en què el Girona rebrà a casa el Valladolid demà a a les 20.15 h.

El rival:

Hem d’estar molt preparats per fer front a un rival, el Valladolid, que arriba amb molta il·lusió i amb la inèrcia positiva de l’ascens. A Girona ja sabeu què vol dir això i segur que haurem de fer un gran treball per superar-los.

Canvi de sistema:

Estem en un procés i, en aquest procés he considerat que en alguns aspectes calia anar una mica més ràpid. Mantinc moltes coses que m’agradaven de l’anterior etapa sobretot en l’aspecte ofensiu però en defensa, per poder pressionar més, sí que hi ha més variacions.

Patrick Roberts:

Està bé i només falta un tema burocràtic que fa impossible fer-ho oficial encara. El convoquem perquè comptem amb ell i esperem que es solucioni el problema i demà pugui jugar. Ha entrenat amb nosaltres i ens aportarà desequilibri i u contra u.

Pedro Porro:

Està preparat per jugar a primera divisió. S’ho ha guanyat per rendiment i per actitud.

De cara al partit contra el Valladolid, Eusebio ha convocat 19 futbolistes: Gorka, Bernardo, Alcalá, Granell, Stuani, Pere Pons, Portu, Borja, Bono, Juanpe, Patrick Roberts, Lozano, Muniesa, Aleix, Timor i els jugadors del filial Soni, Montes, Pedro Porro i Giorgi. Mojica, Planas i Ramalho estan lesionats i Aday, sancionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)