Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Ens ha faltat més fluïdesa”

El debut d’Eusebio com a entrenador del Girona en la lliga no va acabar d’anar del tot bé. Tal com va explicar el de La Seca en la roda de premsa, el seu equip va controlar en moltes àrees però encara van grinyolar diverses peces del nou projecte que s’està gestant a Montilivi: “Per ocasions i per intensitat, crec que mereixíem més. Hem buscat la victòria però ens ha faltat la fluïdesa que sí que havíem mostrat en altres partits. Em quedo amb la idea que s’han vist les bases de l’equip: la paciència, el no perdre l’equilibri defensiu i la idea del joc que volem aconseguir. L’equip sap què vol però encara pensa massa el que vol fer. Amb el pas de les jornades segur que anirem guanyant confiança i farem les coses amb més fluïdesa.”

Un canvi que funciona

Una de les diferències respecte del curs passat va ser el moment de fer els canvis. Eusebio va moure la banqueta força d’hora, en el minut 62, i el moviment va significar una reestructuració de l’equip: l’entrada de Lozano va enviar Borja García al mig i el Girona ho va notar en positiu. “Hem apostat d’entrada per Borja a la banda però no aconseguíem tenir desequilibri. Quan l’hem situat a dins s’ha trobat molt més còmode tant ell com la resta de l’equip. Hi hem pogut connectar per dins i han aparegut més espais. Segurament han estat els millors minuts del partit, però ens ha faltat acabar les jugades que generàvem. Estem a l’inici i hem d’anar trobant opcions d’atac més adequades perquè el Girona mostri la seva millor versió. Aquest en pot ser una.”

D’altra banda, el tècnic també va explicar l’elecció de Stuani –que gairebé no ha fet pretemporada– com a titular en el lloc de Lozano, molt més rodat: “Entenc la importància de Stuani per a aquest equip, i he cregut que em podia donar molt més com a titular que no sortint de relleu. Tot i els dubtes pel seu físic, ha aguantat bé i ens ha aportat moltes coses. Pel que fa a Lozano, sabia que quan el necessités ens oferiria un nivell molt alt, com així ha estat.” En el primer onze en la lliga també hi va destacar la presència del jove Pedro Porro des de l’inici.

Un inici que fa pujada

Amb la primera prova en la lliga superada amb un aprovat justet, el Girona afronta ara un tram de la competició de la màxima exigència, ja que en les pròximes jornades es trobarà amb el Madrid, el Vila-real, el Celta i el Barça. El tècnic no creu que l’empat del Valladolid sigui un entrebanc per afrontar aquest tram de calendari amb la moral adequada: “Ens hauria agradat començar guanyant, ho hem buscat amb insistència però no ha pogut ser. Hem d’analitzar on podem millorar i ja desitgem que arribi el proper partit per sumar la primera victòria. Ens és indiferent el rival.”

De nou, l’entrenador gironí va remarcar que està satisfet amb la plantilla que té, però amb una mica més d’insistència va recordar que cal estar atent al mercat per si es pot reforçar l’equip: “Amb Quique Cárcel hi treballem i és molt possible que algun reforç més arribi en els propers dies.”

UNA MARXA MÉS

“L’equip sap què vol però encara pensa massa el que vol fer al terreny de joc”

EN POSITIU

“Amb Borja situat al mig hi hem pogut connectar més i s’ha vist el millor Girona”

CRÍTICA PER CRÉIXER

“Hem d’analitzar què cal millorar i ja estem desitjant que arribi el proper partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)