Territorial

El Mare Nostrum de Salou fa el salt a Xina

Futbol base. El torneig, nascut a la població catalana al 2001, arrenca a Kunming amb el nom de Mediterranean Champion Cup i té l’Espanyol entre els participants

La ciutat xinesa de Kunming ha acollit avui el començament de la Mediterranean Champion Cup. Es tracta de la primera edició del torneig, que suposa el salt oriental del Mare Nostrum Cup, que es disputa cada any a Salou des de 2001. L’acord amb la companyia China Sports Futurity Investement assegura que la competició es disputi fins al 2017. El premi per al vencedor, precisament, serà participar en l’edició tarragonina del 2019.

L’èxit del Mare Nostrum cada any a Salou ha permès l’empresa organitzadora fer el salt a un mercat gegantí com és la Xina. Més de 900 clubs del gegant asiàtic han disputat durant les dues últimes setmanes la fase prèvia per fer-se amb una de les 12 places en la Mediterranean Champion Cup, que ha arrencat aquest matí. Allà els esperen l’Espanyol, el València, el Gent belga i el Brondby danès en categoria masculina i les blanc-i-blaves i el Postdam alemany en la femenina. La diferència de qualitat és encara enorme, com ha demostrat el debut dels sub14 periquitos, que han passat pel damunt del Ture Light (18-0). Per veure en acció les noies, sub13, caldrà esperar a demà passat. La cerimònia inaugural, apadrinada per l’ex-jugador italià i ex del Barça Gianluca Zambrotta, ha comptat amb una audiència superior als cinc milions d’espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)