Reus

Errada greu per començar

Reus. El club roig-i-negre no és a temps d’inscriure alguns futbolistes i ha de completar la convocatòria del primer partit de lliga, avui al camp de Las Palmas, amb jugadors del filial

La temporada ha començat amb problemes per al Reus. El club roig-i-negre va viatjar ahir a Las Palmas, on aquesta nit afrontarà el primer partit de lliga, amb quatre futbolistes del filial perquè té com a mínim vuit baixes. Quatre són lògiques i comprensibles –Olmo i Shaq Moore arrosseguen sancions de la temporada passada i Ricardo Vaz i David Querol tenen problemes físics–, però les altres són difícils d’entendre. Divendres a la nit, el Reus va emetre un comunicat en què explicava que “a causa de problemes d’última hora en el procés d’inscripció de jugadors” no podria comptar amb alguns jugadors del primer equip per al partit d’avui i ahir al matí va anunciar la convocatòria de quatre futbolistes del filial.

El Reus no ha explicat les causes d’aquesta errada, inusual en clubs del futbol professional, ni ha fet pública la relació dels jugadors que s’han quedat a Reus. Tot i això, es tractaria dels davanters Lekic, Linares i Yoda i del migcampista Vítor Silva, quatre jugadors cridats a ser importants aquest curs. Com que el Reus és l’únic club de segona A que no fa públiques les convocatòries dels partits a camp contrari, tampoc se sap quins són els jugadors del filial que han viatjat a les Canàries. Tot plegat, un mal escenari per visitar el camp d’un dels equips que prové de primera divisió i que ha construït una plantilla per recuperar la categoria perduda.

ABSENTS FORÇATS

Serien Lekic, Linares, Yoda i Vítor Silva, tot i que el club no ha facilitat cap nom
A més, Bartolo no pot comptar amb Olmo i Shaq Moore per sanció i Ricardo i Querol per lesió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)