3a divisió FEF

El Terrassa venç el Sants en el temps afegit

Retorn amarg. Els locals no van poder sumar en el primer partit a tercera després de dues dècades per culpa del gol de Daisuke (92’)

SANTS 0 TERRASSA 1

SANTS:Yamandu, Alberto, Picolo (Brian López, 52’), Guille (Aleix, 69’), Navarro, Fabre, Crivilles, Cura (Abdellah, 89’), Juli, Mario i Luis.TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, Sergi Valls, Savall, Guti, Àlex Fernández (Jonathan Ferreira, 60’), Coro (Daisuke, 71’), Guzmán, Carreón (Óscar Imaz, 60’), Toledo i Sergi Arranz.GOLS:0-1 (92’) Daisuke.ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.:Als locals Juli, Cura, Picolo i Aleix, i als visitants Sergi Valls, Àlex Fernández, Dani Sánchez i Toledo.PÚBLIC:345 espectadors al camp de l’Energia.

El Sants no va poder aconseguir la victòria en el primer partit a tercera divisió després de més de dues dècades. De fet, el gol del visitant Daisuke en el temps afegit (92’) el va deixar sense sumar i va donar al Terrassa els tres primers punts de la temporada, que apunten els vallesans com un equip fiable aspirant a cotes elevades.

La primera meitat va ser especialment igualada, amb molt de respecte entre els dos equips i sense excessiu joc ofensiu. La segona part va ser més obertura i entretinguda, i va tenir accions ofensives més perilloses. El Sants va estar molt a prop d’avançar-se en el marcador en una rematada de Sergio Navarro que va topar amb el pal. El porter visitant Ortega també va tenir el seu moment, amb una bona intervenció davant una altra acció de Sergio Navarro. El Terrassa, que ja havia avisat en una jugada de Sergi Arranz, es va endur la victòria gràcies a una jugada culminada pel japonès Daisuke.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)