3a divisió FEF

Estrena amb rivalitats

3a divisió. El derbi entre l’Europa i el Martinenc, la visita del Llagostera al filial del Nàstic i el duel entre dos candidats a l’ascens, el Sant Andreu i el Prat, punts forts de la primera jornada

Després dels quatre partits d’ahir, el gros de la jornada en el grup català de tercera divisió es disputa aquesta tarda, amb sis partits. Són un reflex de les rivalitats i dels partits de nivell que es viuran aquesta temporada a la categoria. D’entrada, destaca un dels derbis entre equips de la ciutat de Barcelona que hi haurà aquesta campanya, l’Europa-Martinenc. Mentre que els graciencs busquen un salt de nivell aquest curs, els del Guinardó tornen a la categoria amb l’objectiu de consolidar-s’hi.

Un altre tipus de rivalitat és la que es viurà al municipal de la Pobla de Mafumet, on els del Tarragonès rebran el Llagostera. Fa quatre anys, el Nàstic i l’equip gironí van disputar una tensa i polèmica eliminatòria final d’ascens a segona A, que es van endur els llagosterencs. A Tarragona va fer mal, aquella derrota, i malgrat que es va treure l’espina pujant un any després a la categoria de plata i derrotant-hi el Llagostera, no obliden aquells fets i avui voldran veure l’equip d’Oriol Alsina enfrontar-se al seu filial. El Llagostera, per la seva banda, vol aturar la caiguda de l’equip i tornar a segona B.

Estrictament futbolística és la rivalitat entre el Sant Andreu i el Prat, dos dels projectes més ambiciosos de la categoria, cridats a lluitar per acabar la lliga entre els quatre primers. El curs passat, els del Narcís Sala van acabar segons i van jugar, sense sort, la fase d’ascens, mentre que el Prat, va quedar-ne fora.

Els partits d’avui també serviran per comprovar la fortalesa de la Fundació Grama, un equip acabat d’ascendir però que ja pensa en categories superiors. L’equip colomenc visita el camp del Castelldefels. Un altre nouvingut, el Sant Cristòfor, juga a Cerdanyola, mentre que el Santfeliuenc buscarà començar tan fort com el curs passat derrotant el Reus B a les Grases.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)