L’Horta s’estrena amb una remuntada èpica

Final boig. El Figueres va marcar el 0-1 en el minut 79, però els locals van capgirar el marcador amb dos gols de Carlos Gilbert i un de Morales

HORTA 3 FIGUERES 1

HORTA:Èric, Guillem, Castillo, Morales, Joan Vives (Coco, 73’), Domi, Galeano (Barrera, 70’), Adri Lledó, Gerard Nolla, Genís i Tacón (Carlos Gilbert, 63’).FIGUERES:Aroca, Carles Puig, Sergi Romero, Canal, Subi, Èric Vilanova, Bora (Espuña, 61’), Joan Pons, Ritxi, Ivan Murillo (Tena, 71’) i Àlvaro (Pime, 73’).GOLS:0-1 (79’) Carles Puig. 1-1 (86’) Carlos Gilbert. 2-1 (87’) Morales. 3-1 (92’) Carlos Gilbert.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:als locals Adri Lledó, Tacón i Carlos Gilbert; i als visitants Ritxi i Èric Vilanova.

L’Horta no va podia començar gaire millor la lliga, ja que ho va fer amb una remuntada èpica que, a més de tres punts, li dona molta confiança. En un partit molt igualat i amb bones ocasions per als dos equips, el Figueres es van avançar en el minut 79 i, quan ja tocava la victòria, va veure com l’Horta responia amb coratge i orgull –el curs passat ja va demostrar que és una de les seves grans virtuts– i capgirava el marcador en uns últims minuts d’autèntica bogeria local.

El domini en la primera part va ser altern, amb bons moments dels dos equips que perfectament podrien haver obert el marcador, i és que si els pals no ho haguessin evitat en dues accions d’Álvaro i Tacón el resultat al descans hauria estat d’empat a un.

En la represa el partit es va calmar una mica més, segurament perquè els dos equips van preferir posar-hi una mica de seny. Les ocasions es van reduir i abans de la disbauxa final l’Horta només es va estar a punt d’avançar en una jugada embolicada i el Figueres amb un xut de Ritxi al ninot. El gol de Carles Puig, que va rebre tot sol dins l’àrea i va superar el porter local amb molta serenor, ho va canviar tot. En el 87’ Gilbert va marcar l’empat guanyant l’esquena a la defensa i superant Aroca, que a punt va estar d’evitar el gol. El cop va ser dur per als visitants, que no s’havien ni aixecat de terra que van veure com Morales feia el 2-1 un minut després amb un bon xut ajustat al pal. Amb el rival tocat, Gilbert va fer el 3-1 definitiu en un contraatac en l’afegit.