Girona

Nova arrencada amb punt

El primer del curs. El Girona encadena tres campanyes iniciant la lliga amb un empat. Els dos darrers han estat en la màxima categoria; el més sonat, el penúltim contra l’Atlético (2-2)

El Girona va arrencar divendres el campionat de lliga amb un empat sense gols a l’estadi de Montilivi contra el Valladolid. Amb aquest, ja són tres els empats consecutius que obtenen els gironins en les darreres estrenes en la lliga, els dos darrers com a equip de primera. El més sonat, el penúltim contra l’Atlético (2-2), un partit encara recordat pels aficionats gironins, pel joc mostrat i pel fet de ser el seu primer enfrontament en la màxima categoria.

L’equip blanc-i-vermell suma de manera consecutiva set estrenes en la lliga –entre primera i segona A– sense conèixer la derrota, i és que des del curs 2011/12 que els gironins no cauen en la primera jornada. Llavors ho van fer golejats per l’Elx (1-4).

Amb l’equip en el futbol professional, el Girona només ha perdut en el primer matx contra l’Elx i en el seu segon any a plata, la campanya 2009/10, també a Montilivi, contra el Cartagena (0-1).

Juntament amb l’estrena contra l’Atlético a primera, encara és recordada la tarda en què els gironins es van estrenar a segona A a l’estadi de Balaídos. El gol de Jaume Duran va donar els tres primers punts a l’equip dirigit per Raül Agné i va mantenir viva l’eufòria desfermada per l’ascens, amb l’eliminatòria decisiva contra el Ceuta com a colofó.

Empatar, perdre o guanyar en la primera jornada de lliga no permet treure gaires conclusions a la majoria dels equips, tot i que per al Girona, amb l’inici del seu segon curs en la màxima categoria i amb l’estrena també d’Eusebio Sacristán a la banqueta, sumar els tres punts contra un rival que també lluitarà per evitar el descens de categoria era un punt de partida suculent per lligar tres punts d’or, sobretot tenint en compte el calendari dur que ha d’afrontar l’equip en el primer mes.

El Girona només ha perdut en dues de les últimes onze estrenes en la competició
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)