Nàstic

Es busca estabilitat

Nàstic. L’equip grana vol deixar enrere dues temporades de patiment i molts canvis a la banqueta i mirar més amunt. El Tenerife, primer escull dels tarragonins al Nou Estadi

El Nàstic és un club d’alts i baixos. De veure’s a primera divisió i, poc temps després, sofrir a segona B. De tocar amb la punta dels dits el retorn a la màxima categoria, el juny del 2016, a passar dos anys maldant per no tornar a la categoria de bronze, amb molt de patiment, uns quants canvis d’entrenador per redreçar el rumb i la permanència segellada en l’últim moment. El sisè tècnic d’aquest curt però intens cicle, José Antonio Gordillo, el que va dirigir l’equip en els tres últims partits del curs passat i el va salvar amb tres victòries, es manté al capdavant d’una plantilla que ha perdut algun referent –Xavi Molina i Sergio Tejera– però que manté peces importants, com ara Fali, Javi Márquez, Uche i Barreiro, i que ha estat reforçada amb jugadors de l’experiència d’Isaac Becerra, Rocha, Manu del Moral i Sebas Coris. De totes maneres, la plantilla no està tancada, ja que es podria produir alguna sortida més –hi continua havent pretendents per al porter Dimitrievski, per exemple– i Gordillo necessita un quart central i un migcampista per compensar el traspàs de Maikel Mesa a Las Palmas, a més d’algun altre retoc.

L’objectiu del Nàstic és oblidar el patiment i la inestabilitat dels últims dos anys i tornar a mirar cap amunt. A Tarragona són conscient que un bon inici de campionat és clau, per allunyar nervis i endollar una afició fidel que sol fer tabula rasa si el passat recent no ha estat positiu i mira endavant per fer costat a l’equip.

El primer rival del Nàstic, avui al Nou Estadi, és un Tenerife ambiciós, que vol confirmar les bones sensacions des que el curs passat va fitxar Joseba Etxeberria com a tècnic i que ha mantingut la columna vertebral per fer-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)