Derbi d’igualtat al Nou Sardenya

Un punt per barba. L’Europa i el Martinenc inicien la temporada empatant en un enfrontament molt intens

europa 1 martinenc 1

EUROPA:Priego, Germán, Cano, Alberto, Oumar (Xavi Liébanas, 46’), Prats, Gabi (Josa, 59’), Alfons Serra, Èric, Elo i Martínez (Torrentbo, 77’).MARTINENC:Buetas, Peque, Villegas, David López, Grimau (Jandro, 46’), Sosa, Edgar, Marçal Lladó, Kilian, Javi Sánchez (Roland, 57’) i Adri Felius (Fran Ochoa, 77’).ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:Als locals Oumar, Cano i Elo, i al visitant Peque.T.V.:Al visitant Jandro, per amonestació (90’).GOLS:1-0 (45’) Oumar. 1-1 (60’) Adri Felius.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

L’Europa i el Martinenc no van decebre en el primer derbi del curs i van acabar sumant un punt cadascú. Els escapulats van dur la batuta durant la primera part, amb el control de la pilota i la velocitat. Els de Gràcia iniciaven les incursions en atac des del centre del camp, buscant la velocitat de les bandes d’Èric i Martínez, però també a través de la pressió d’Elo i Alfons Serra. De fet, així va arribar la primera gran ocasió. En el minut 14, Elo va guanyar la partida a la defensa per enviar la bola directament a Serra. El xut de l’ex de l’Arandina va rebotar en el cos d’un defensor, però Prats la va recollir per encanonar la pilota, que va marxar llepant la fusta.

El Martinenc ho intentava a base de contraatac i pilota aturada, però no acabava de crear perill. Fins que, en el minut 32, Kilian va penetrar a l’àrea i es va encarar al porter gracienc. El xut, però, va acabar sobre el cos de Priego, que va evitar la diana. Quan semblava que la primera part estava acabada, Oumar va caçar la bola en una jugada d’estratègia per enfonsar-la a la xarxa i fer l’1-0.

Al segon temps, el Martinenc va sortir a totes i va sorprendre els graciencs amb accions ràpides. En el 60’, Adri Felius es va inventar una canonada que va acabar posant l’empat al marcador. En els trenta minuts restants, tots dos van posar a prova la porteria rival però cap va ser capaç d’imposar-se. Al final, un empat que satisfà el Martinenc i que va deixar l’Europa amb només mitja alegria.