Reus

El Reus torna amb les mans buides de Las Palmas (2-0)

Futbol. Dos gols de Rubén Castro han condemnat als jugadors de Xavi Bartolo

EL Reus s’ha estrenat amb derrota a la lliga per 2-0, tot i fer un bon partit a Canàries. Las Palmas s’ha avançat en el minut 16 amb un gol de Rubén Castro, que ha resolt una jugada embolicada en l’àrea reusenca. El conjunt roig-i-negre, que ha hagut de substituït Mikel Villanueva per un cop al cap, ha insistit en buscar l’empat en la primera part, però els de Xavi Bartolo no ha pogut evitar arribar al descans per darrera al marcador.

Fran Carbià ho ha provat amb un xut des de la frontal que ha sortit fora per ben poc. El Reus ha tingut el partit controlat i no ha patit en excés, però no ha pogut evitar el segon gol de Rubén Castro en un contraatac.