Girona

Roberts: “El que més m’agrada és fer gols i ajudar a fer-los”

Girona. El club català fa la presentació oficial de l’únic fitxatge fins al moment

El Girona ha fet aquest migdia la presentació oficial del primer fitxatge de la temporada, Patrick Roberts. “Era una bona opció per la meva carrera i continuar creixent. Vaig seguir el Girona el curs passat i després de parlar amb el tècnic les sensacions van ser molt bones. Ho vam parlar amb el City i vam decidir que aquesta seria opció. El Girona té una bona plantilla pel que vaig veure l’any passat. Ara els conec i crec que els puc ajudar a aportar alguna cosa més. Espero ajudar a l’equip a aconseguir els objectius fixats. M’agrada atacar, tinc disciplina adquirida amb els anys. El que més m’agrada és fer gols i ajudar a fer gols.”

La presentació arriba quan el jugador ja ha disputat els primers minuts. “Va ser un plaer jugar uns minuts. Va ser fantàstic estar amb l’afició i gaudir al camp.” I el pròxim cap de setmana hi ha la visita del Real Madrid a Montilivi. “El partit del proper cap de setmana, com passa contra el Barça, són partits que agraden jugar als futbolistes i pels quals estic aquí. Estaré preparat i serà un partit dur, però esperem aconseguir un bon resultat.”

El director esportiu ha analitzat també el fitxatge de Roberts, a qui seguien des de fa temps. “És un jugador que ja l’any passat ens interessava. Amb el perfil de joc del curs passat, però, l’hauríem d’haver reconvertit. Enguany amb el nou míster podem tenir jugadors de banda i tenir arguments per fora. Li agrada molt jugar a cama canviada i a dia d’avui ens pot donar profunditat, un contra un, i això ho necessita l’equip.” Quique Cárcel ha repassat la planificació esportiva, deixant la porta oberta a noves incorporacions. “Hem volgut mantenir el bloc de l’any passat i de moment tenim una única cara nova. Només tenim una baixa a l’onze. La sintonia és bona, com els arguments damunt el terreny de joc. Estem oberts a generar la màxima competència possible i això depèn dels números que tenim, si hi haurà sortida o no.”

El futur de Jairo

Hi ha una segona cara nova, però no està clar si es quedarà o no. “Jairo ja el coneixíem i ens agradava des de fa temps amb el Tenerife. És un jugador diferent i va fer un bon any a l’Extremadura. Està donant passos importants i ve d’una lesió muscular, que no l’ajuda a determinar què fem amb ell. Es pot quedar o cedir-lo a segona A, que hi ha equips que el volen.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)