3a divisió FEF

3a divisió

El protagonista de la jornada

Una estrena inoblidable

Carlos Gilbert va debutar a tercera sortint al camp en el minut 63 i va marcar un doblet clau en el triomf de l’Horta

“Vull aprofitar els minuts per madurar”, diu el jugador cedit per l’Espanyol

Si s’hagués d’escriure un manual sobre com començar una cosa amb bon peu, seria una molt bona idea quedar amb el davanter de l’Horta Carlos Gilbert perquè expliqués la seva experiència. Ell podria parlar del tema amb coneixement de causa. Dissabte passat, el jove futbolista va debutar en una categoria amateur i ho va fer de la millor manera possible: enlluernant tothom. Va entrar al camp en el minut 63 i va veure com l’equip contrari, el Figueres, feia el 0-1 en el 79. Llavors, va començar a exhibir la seva inspiració i va ser clau en la remuntada dels seus amb un parell de dianes. La segona, el 3-1 definitiu, va ser d’aquelles que es veuen pocs cops a tercera divisió, amb una acció personal amb molta classe. La parròquia que es va congregar al Feliu i Codina va celebrar-la posant-se les mans al camp, amb un punt d’incredulitat. En tot cas, a Horta tothom va acabar feliç, perquè el seu equip és el primer líder d’aquesta temporada.

“Quan vaig entrar al camp ni em va passar pel cap la possibilitat que acabaria marcant dos gols, però tot va sortir molt bé”, explica Gilbert, que està encantat amb el seu debut a tercera divisió: “Estic molt content amb els meus primers minuts, els vaig aprofitar bastant i vaig poder ajudar l’equip.” El primer pas del futbolista cedit per l’Espanyol fora del futbol de formació, doncs, no podria ser més prometedor, tot i que ell és conscient que tot això acaba de començar: “He d’agafar minuts en aquesta categoria, això m’ajudarà a madurar, perquè en l’etapa de juvenils gairebé som nens, i a tercera hi ha gent que fa molts anys que juga i és molt llesta. Això fa que hagis de ser més ràpid i estar més atent.”

El salt del planter d’un club de primera a un equip humil de tercera divisió, d’altra banda, està sent força senzill. “Pot semblar que hi ha un canvi molt brusc quant a professionalitat, però m’he adaptat molt ràpidament i la gent aquí és molt propera. Això fa que estiguis molt a gust, tant amb els companys com amb l’entrenador”, afirma Gilbert, que precisament va prioritzar sortir cedit al club barceloní per la proposta de joc que ofereix Nacho Castro: “L’Horta em va atraure des de la pretemporada perquè és un equip al qual li agrada jugar tenint la pilota, fet que beneficia el meu joc. És un equip jove i que juga bé, i això és important.”

El futbolista nascut a Molins de Rei fa 19 anys però instal·lat des de ben petit a Sant Feliu de Llobregat, amb tot, pensa a continuar creixent sobre la gespa del Feliu i Codina per tenir un lloc al filial blanc-i-blau la temporada que ve: “Vull millorar i rendir bé a l’Horta per tenir possibilitats de tornar a l’Espanyol B la pròxima temporada.” L’arrencada no podria haver estat més prometedora.

El perfil
Carlos Gilbert (16-4-1999) va començar al Santfeliuenc i després va passar pel futbol formatiu del Cornellà, el Barça i l’Espanyol.
2
anys
més de contracte té el davanter santfeliuenc amb l’Espanyol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)