Girona

Porro: “Vull tornar la confiança del club sobre el camp”

Girona. Pedro Porro assegura que treballarà al màxim tant si juga al primer equip com al filial mentre que Geli destaca l’aposta del club pels jugadors joves

Pedro Porro ha parlat després de la seva renovació amb el Girona. El jugador va ampliar el seu contracte amb el Girona fins el 2023 i, tot i que manté la fitxa amb el filial, passarà a formar part del primer equip en cas que jugui deu partits amb el conjunt d’Eusebio. A la sala de premsa de Montilivi, el jove extremeny ha agraït la confiança del club, una confiança que vol “tornar sobre el camp”. A més, ha assegurat que ho donarà tot, jugui on jugui i no pensa en els deu partits que li donarien automàticament fitxa del primer equip: “Treballo només pensant en el dia a dia. Si estic amb el primer equip perfecte i si és amb el filial també.” “L’equip és un grup, una autèntica família. M’han donat molt suport”, ha afegit Porro, de 18 anys.

Per la seva banda, el president del Girona, Delfí Geli, ha afirmat “una de les bases del futur del Girona són els jugadors joves. Com a club donem oportunitat a aquest perfil de jugadors i Pedro n’és un exemple.” El director esportiu, Quique Cárcel, ha afirmat que “és un missatge de futur que algú com Pedro cregui en el projecte de futur del Girona” i ha animat a Porro a “que continuï sent valent i humil, com és ara”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)