Girona

Jairo: “Venir al Girona és una gran alegria”

Girona. Cárcel reconeix que fa temps que segueix l’evolució de l’extrem canari, que està feliç per jugar a Montilivi i diu que “treballarà dur” per ajudar l’equip tot i que no es descarta una cessió

Jairo Izquierdo ha estat presentat com a nou jugador del Girona aquest migdia a Montilivi. L’extrem canari, que arriba procedent de l’Extremdura, ha assegurat que fitxar pel Girona “és una gran alegria” i s’ha mostrat disposat a “treballar dur per poder ajudar l’equip”. El de Santa Cruz de Tenerife afirma que no es creia la trucada del Girona i està content de fer el salt perquè “tot jugador treballa per millorar i arribar el més lluny possible”. A més, ha reconegut que existeix la possibilitat de sortir cedit: “volen veure’m entrenar i després el club decidirà què vol fer amb mi.” El problema, per ara, és que Jairo ha arribat “amb unes petites molèsties musculars”.

Per la seva banda, el directo esportiu Quique Cárcel ha reconegut que ha seguit Jairo des de fa temps “i sempre m’ha agradat molt”, però que no ha estat fins l’arribada d’Eusebio a la banqueta que ha vist que s’adaptarà bé a l’equip tot i que el salt de segona B a primera és gran: “Té condicions i mentalitat per fer el salt a un equip com el nostre”, ha assegurat el director esportiu, que considera que l’extrem “és un jugador desequilibrant” amb nivell per “per fer el salt a un equip com el nostre”. Tot i així, serà el cos tècnic qui decidirà si Jairo marxa cedit o es queda al Girona aquesta temporada, segons Cárcel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)