Nàstic

Més recursos a la medul·lar

Nàstic. El club grana tanca la cessió del polivalent migcampista uruguaià del Vila-real Ramiro Guerra (21 anys), que la temporada passada va disputar deu partits amb el primer equip groguet

El Nàstic continua apuntalant la plantilla i ahir va anunciar la incorporació del polivalent migcampista Ramiro Guerra, que arriba a Tarragona cedit pel Vila-real amb l’objectiu d’acumular minuts en el futbol professional, després de debutar la temporada passada a primera divisió. Val a dir, això sí, que el futbolista uruguaià de 21 anys, que ahir ja va incorporar-se a la disciplina grana, haurà d’agafar ritme després d’estar-se aturat els darrers mesos. I és que el 7 de març passat va ser operat per superar una bursitis al genoll esquerre. Ramiro, en tot cas, ha completat amb normalitat la pretemporada amb el Vila-real.

L’arribada de Ramiro Guerra, que precisament va debutar amb el filial del Vila-real en un partit contra el Nàstic, quan tenia només 17 anys, permetrà a José Antonio Gordillo disposar de més alternatives a la medul·lar després de la marxa d’una peça clau com Maikel Mesa a Las Palmas. El club grana, de fet, l’ha incorporat valorant tant les seves capacitats defensives com ofensives. Sigui com sigui, el Nàstic s’assegura disposar d’un dels futbolistes amb més projecció del planter del Vila-real, ja que la temporada passada va comptar força per a Javier Calleja. Amb el primer equip groguet, Ramiro va disputar deu partits: quatre de lliga, quatre d’Europa League i dos de copa. D’altra banda, va jugar deu enfrontaments amb el filial (1 gol.)

Ramiro Guerra
Montevideo (Uruguai) 21-3-1997 (21 anys) Mig centre Alçada: 1,83 m Pes: 71 kg
FORMACIÓ:
San Francisco, Mallorca i Vila-real
TRAJECTÒRIA
13/14
Vila-real B (2a B) 1 p. 0 g.
14/15
Vila-real C (3a)
15/16
Vila-real B (2a B) 33 p. 3 g.
16/17
Vila-real B (2a B) 33 p. 0 g.
17/18
Vila-real B (2a B) 10 p. 1 g.
17/18
Vila-real (1a) 4 p. 0.
DEBUT A PRIMERA:
L’1 d’octubre del 2017, en un Vila-real-Eibar (3-0), va jugar 8 minuts.
INTERNACIONAL:
Ha jugat amb Espanya sub-16 i sub-19, i amb Uruguai sub-20.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)