Reus

El Reus es fa a la idea de tornar a jugar en quadre

El límit salarial. Sense novetats en les inscripcions, és difícil que el club tingui a punt la documentació abans de rebre demà el Saragossa

El temps se li esgota, al Reus, que avui hauria de presentar uns números a la LFP que li permetin justificar el límit salarial que té actualment com a referència per confeccionar la plantilla, després que la setmana passada l’organisme no els acceptés i no li permetés inscriure cinc jugadors –Vitor, Linares, Lekic, Yoda i Tito Ortiz– en el primer partit de lliga, a Las Palmas (2-0). De moment els números no li surten, al Reus, que es va fent a la idea que també afrontarà en quadre el proper partit, demà al municipal contra el Saragossa. De fet, a més dels cinc jugadors esmentats, Olmo i Shaq Moore, que es van perdre el partit del debut per sanció, també estarien entre els futbolistes que no poden ser inscrits, de manera que caldria tornar a convocar jugadors del filial. El club, mentrestant, no ha donat cap explicació oficial més enllà de parlar, abans del desplaçament a les Canàries, “de problemes d’última hora en el procés d’inscripció” en l’únic comunicat sobre el tema. Si el Reus no pot solucionar-ho, haurà de plantejar-se vendre jugadors o rescindir-los el contracte per rebaixar la massa salarial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)