2a divisió FEF

L’inici crida a l’esperança

2a divisió B. El Sabadell es perfila com el principal candidat català a la promoció d’ascens després d’una pretemporada sense entrebancs i amb resultats i sensacions prou positives

La tardana arribada d’Esteve Calzada i tot el seu equip al Sabadell l’estiu passat va provocar sobresalts en la planificació de la plantilla de la temporada passada. Amb la lliçó ben apresa i tot el temps del món per planificar el curs, els arlequinats miren al futur amb molta esperança de poder trepitjar com a mínim el quart lloc a final de temporada. L’ambient que es respira al club és que aquest any pot ser el definitiu, per bé que la plantilla, veterana i que n’ha vist de tots colors, vol tocar de peus a terra.

El Sabadell ha fet 400 socis més a aquestes altures que la temporada passada. I la pressa de la massa social sempre és un bon termòmetre per mesurar la il·lusió instal·lada al Vallès Occidental: la plantilla és recognoscible, tothom qui la forma té històries d’èxit i el club ha aconseguit construir un relat victoriós que ha quedat en el record de la gent tot i el seguit d’empats i un insípid dotzè lloc el curs passat.

“Tenir una bona cohesió és la base d’una bona plantilla. La temporada passada ja hi era, però aquest any encara més”, explicava el capità, Migue González. A aquest còctel s’hi han sumat fitxatges de qualitat i que evoquen els temps del club a segona A (Gato i Edgar) i uns resultats prou convincents en la pretemporada: cinc victòries i dues derrotes (contra el Girona de primera divisió i contra la Grama a la copa Catalunya).

“Els que han arribat estan sumant des del primer dia, cal crear un ambient que sigui positiu quan tot vagi bé i quan vinguin mal dades”, hi afegeix Migue, que és conscient de l’optimisme que està generant tot plegat: “Si les aspiracions són màximes? L’any passat també ho eren i vam acabar com vam acabar. Però la il·lusió d’acabar al màxim de bé possible hi és.”

LES REACCIONS

Tenir cohesió és la base d’una bona plantilla. L’any passat ja hi era, però aquest any encara més
Migue González
capità del sabadell
419
socis
més ha fet el Sabadell a aquestes altures de temporada en comparació amb el curs anterior.
L’any passat només hi havia dues places de promoció i enguany podem lluitar per quatre
Toni Seligrat
entrenador del sabadell

Encara queden reforços per arribar

El mapa de la plantilla no és ni de bon tros similar al del curs passat, en què el club va haver de portar jugadors que no eren ni de bon tros prioritaris per completar les fitxes. Els arlequinats es van moure ràpid en el mercat d’estiu i també amb les renovacions però ara necessiten apuntalar la plantilla amb dues fitxes de jugadors de més de 23 anys que han de ser un central i un home de banda. Fran Miranda era una opció però ahir va fitxar per l’Hèrcules. A més, poden arribar més jugadors sub-23, tal com va reconèixer el tècnic, sense prioritzar cap posició. Hi ha marge fins que es tanqui el mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)