Reus

Sobrevivint al drama

Reus. L’equip roig-i-negre, sense els seus referents pels problemes del club amb el sostre salarial de la Lliga, ofereix una imatge molt solvent contra el Saragossa i obté un senyor punt

reus 0 saragossa 0

REUS:Edgar Badia; Bastos, Catena, Mikel, Borjita; Gus Ledes; Carbonell (Enri, 67’), Mario Ortiz, Juan Domínguez, Alfred (Pereira, 74’); i Fran Carbia (Ricardo Vaz, 87’).SARAGOSSA:Cristian Álvarez; Alberto Benito, Grippo, Álex Muñoz, Lasure; Igbekeme, Javi Ros, Verdasca (Soro, 85’), Buff (Papu, 71’); Marc Gal i Pombo (Álvaro, 78’).ÀRBITRE:López Toca (col·legi cantàbric).T.G.:al local Gus Ledes i als visitants Grippo, Pombo i Buff.PÚBLIC:3.397 espectadors.INCIDÈNCIES:El Reus va ser objecte d’un sabotatge a les taquilles de l’estadi municipal, que van aparèixer segellades amb silicona, fet que va obligar a obrir-les amb una radial i va retardar la venda d’entrades.

La rutina al Reus aquests dies és duríssima. Mentre el club intenta solucionar l’enrenou amb el sostre salarial amb la Lliga, que ha fet que el 40% del bloc no hagi estat encara inscrit, la plantilla viu expectant. Hi ha poca informació i el conjunt que entrena Xavi Bartolo està preocupat. Del projecte il·lusionant que es va presentar davant de l’afició, de moment només hi ha els noms. I la incertesa és total. Això sí, quan toca saltar a la gespa, aquest és un equip compromès amb la seva feina. Ahir, contra un pes pesant com el Saragossa, va quedar demostrat. Els roig-i-negres van fer un exercici de supervivència i van aconseguir un senyor punt. L’equip va saber frenar el potencial ofensiu del Saragossa i Edgar Badia no va haver de lamentar cap gol en contra. Val a dir, això sí, que amb els referents ofensius a la grada, esperant una solució, al Reus li va faltar un punt de clarividència per arribar a aconseguir una victòria que hauria estat èpica. En tot cas, la parròquia del Baix Camp va aclamar els seus jugadors després del partit com si haguessin aconseguit els tres punts.

Veient quina és la plantilla de què disposa el Saragossa, el gran repte del Reus, atesa la conjectura, era evitar que passessin gaires coses sobre la gespa. Això sí, sense renunciar a buscar alguna transició ràpida en atac per mirar de sorprendre Cristian Álvarez. En aquest context, i després d’un bon inici dels de casa, l’equip visitant va prendre la batuta del partit i, en el primer temps, va disposar de les millors oportunitats. Les rematades de cap d’Álex Muñoz i Grippo, però, van acabar en no res.

Després de la represa, i amb el Saragossa en tensió perquè havia de respondre al seu rol de favorit, el Reus va oferir una millor versió. Tot i algunes aproximacions dels aragonesos, l’equip de Bartolo va controlar molt bé el rival i, fins i tot, va arribar amb perill a l’àrea de Cristian Álvarez. Val a dir, això sí, que ni les rematades de Fran Carbia ni les de Rubén Enri van trobar porteria. Els visitants, per la seva banda, van tenir algunes oportunitats, com ara una rematada de cap picada per Grippo i un xut creuat d’Álvaro, però la bona actuació d’Edgar Badia va evitar cap contratemps.

ELS VESTIDORS

El mèrit d’aquest punt és immens tenint en compte tot el que estem passant. L’empat ens donarà un plus de confiança
Esperem que el club solucioni de pressa la situació i que puguem competir en igualtat de condicions
Xavi Bartolo
entrenador del reus
Estem satisfets per la imatge que hem ofert, però preocupats per la situació del club
Edgar Badia
porter del reus

L’afer de les llicències obliga Bartolo a repetir onze

Completament condicionat pels problemes amb la tramitació de les llicències, ja que el Reus no pot acreditar uns ingressos que han impedit que les fitxes de la plantilla s’ajustin al límit salarial que imposa la Lliga, Xavi Bartolo va haver de tornar a configurar un onze de circumstàncies. El tècnic lleidatà, de fet, va repetir l’alineació que va jugar al camp de Las Palmas. Sense futbolistes que han de ser importants, com ara Shaq Moore, Olmo, Tito Ortiz, Vítor, Yoda, Lekic, Linares i Isaac Cuenca, que es quedarà al club roig-i-negre si se solucionen els problemes econòmics, Bartolo va tornar a comptar per a l’onze amb Alfred Planas, del filial, mentre que a la punta de llança va haver de jugar-hi Fran Carbia. L’entitat del Baix Camp, que es manté hermètica respecte a uns problemes que esperava solucionar aquesta setmana, té ara set dies per justificar més ingressos a la Lliga o haurà de buscar sortida a algun dels futbolistes més destacats, fet que minvarà el nivell del bloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)