2a divisió FEF

Un inici molt esperançador

Triomf blau. El Lleida fa un gran primer temps i venç el Vila-real B

lleida 2 vila-real b 1

LLEIDA ESPORTIU:Pau Torres; Dalmau, Noel, César Soriano, Joan Oriol; Cano (Tano, 53’), Albístegui, Marc Martínez, Mousa; Pedro Martín (Alpha, 89’) i Juanto (Artiles, 71’).VILA-REAL B:Femenías; Franquesa (Akale, 77’), Ramon Bueno, Riera, Quintillà; Samu, Lomotey, Sergio Lozano (Ivan Martín, 61’), Pedro Martínez; Villanueva (Simón Moreno, 69’) i Rubén Mesa.GOLS:1-0 (19’) Mousa. 2-0 (35’) Pedro Martín. 2-1 (48’) Quintillà.ÀRBITRE:Varón Aceitón.T.G.:al local Mousa i als visitants Fuoli, Lomotey i Rubén Mesa.T.V.:al local Noel (51’).

Amb la sisena marxa posada. Així ha començat la temporada el Lleida Esportiu, que ahir va vèncer un Vila-real B cridat a ser a la part alta. Tot i que els groguets semblava que volien la pilota d’inici, dos avisos dels blaus en dos robatoris prop del quart d’hora van ser l’avantsala de l’1-0, que va arribar en el minut 19, en una jugada de murri de Mousa. El gol va deixar estabornit el Vila-real B, i en el minut 35 una passada de Mousa, molt actiu en el primer temps, va permetre a Pedro Martín rebre a l’àrea, retallar i aconseguir el 2-0. L’acció va ser molt aplaudida per la parròquia local. Val a dir, això sí, que el gran primer temps del Lleida va estar a punt de tòrcer-se després de la represa. El prematur gol de Quintillà i l’expulsió de Noel van posar la por al cos als blaus, que van saber patir i, amb el pas dels minuts, contenir el seu rival. Fins i tot, els de la Terra Ferma van disposar d’alguna altra ocasió per ampliar l’avantatge, però el resultat no va canviar, fet que va permetre als blaus lligar tres punts que deixen bones sensacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)