2a divisió FEF

Calderé vol més incorporacions a Badalona

2a divisió B. El tècnic interpreta la dura derrota contra l’Espanyol B com un toc d’atenció als despatxos per reforçar el bloc

El brasiler Giva, exdavanter del Llagostera, sembla que serà el pròxim a arribar. Però a una setmana de tancar-se el mercat, el Badalona s’ha de posar les piles en la planificació de la plantilla. Això es dedueix de la dura derrota a casa contra l’Espanyol B (1-3) diumenge passat que va motivar les paraules de Ramon Calderé al final de l’enfrontament. “El club ja sap què he demanat, necessitem algunes variants que ens donin més recursos”, va explicar el tècnic escapulat després del partit. La secretaria tècnica encapçalada per Àlex Redondo, que ocupa el càrrec sense haver-ho estat anunciat oficialment, té fins divendres per contractar aquests tres jugadors que demana el tècnic.

Alternança a la porteria

Calderé també va anunciar que, de moment, farà rotacions a la porteria. “Ja estava estipulat abans del partit que Morales jugarà els dos primers partits i, després, el partit de copa –contra el Villanovense–i el següent partit de lliga, la porteria l’ocuparà Perales”, va explicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)