2a divisió A

La setmana serà moguda

Nàstic. El club grana preveu tancar, com a mínim, dues incorporacions. La que està més a prop és la del lateral Iván López (Llevant)

“La meva màxima preocupació ara mateix és la falta d’efectius en alguna zona del camp, un fet que fa que tinguis poques variants durant el partit i no disposis de moltes opcions amb els canvis. Espero que pugui arribar algun jugador més i puguem ser més competitius.” Les paraules de José Antonio Gordillo després de la derrota del Nàstic a El Molinón deixen ben palès que el tècnic vol reforços. I els tindrà. El club grana, de fet, afronta l’última setmana de mercat centrat a tancar entre dos i tres fitxatges, tot i que també està pendent de les sortides.

La prioritat és reforçar la rereguarda i el mig del camp, on l’entrenador no podrà disposar del recent incorporat Ramiro Guerra, que es va lesionar dijous passat i estarà entre tres i cinc setmanes de baixa. El club tarragoní, en tot cas, ja té operacions força avançades. És el cas de la del lateral dret del Llevant Iván López, que arribaria en condició de cedit fins a final de curs. D’entrada, el futbolista de 25 anys era reticent a canviar d’aires, però el club granota el va convèncer que sortir un any i disposar de minuts és la seva millor opció. Si no hi ha cap contratemps, la cessió es tancarà quan el Llevant i el Nàstic és posin d’acord sobre com es parteixen la fitxa del jugador, que els últims cursos ha vist la seva trajectòria llastrada pels problemes físics.

Les arribades, d’altra banda, van condicionades també al fet que hi hagi sortides. En aquest apartat, la incorporació d’Iván López suposarà la sortida d’un dels dos laterals que hi ha ara mateix a la plantilla, mentre que el club tarragoní continua molt pendent de les propostes que rebi pel porter Stole Dimitrievski, pel qual s’espera fer caixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)