2a divisió FEF

Horror a quilòmetres

2a divisió B. El Sabadell cau derrotat contra el Conquense, amb un doblet del calellenc Agi, en un partit molt dolent dels arlequinats

conquense 2 sabadell 0

CONQUENSE:Marqueta, Arroyo, De Pedro, Parera, Jon Vega, Fran Simon, Agi (Adibe, 78’), Lozano (Ivan Rubio, 55’), Jairo, David i Jorge Fernández (Diego Peláez, 84’).SABADELL:Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Migue (Capó, 30’), Valentín; Adri Cuevas (Edgar, 55’), Ángel; Querol (Cobo, 69’), Gato, Felipe Sanchón; i Arturo.GOLS:1-0 (9’) Agi. 2-0 (62’) Agi.ÀRBITRE:Mena Jimeno.T.G.:al local David Rodríguez i al visitant Capó.PÚBLIC:Mig miler d’espectadors.

En el desplaçament més llarg de la temporada, el Sabadell va viure un naufragi considerable. El Conquense, acabat de pujar de categoria, no va donar ni mitja opció de victòria al conjunt arlequinat, que arribava amb moltes expectatives després del bon partit que havia fet a la Nova Creu Alta una setmana abans. El principal culpable va ser el calellenc Agi Dembelley, que va anotar un doblet i va fer palesa la desesperació arlequinada.

El primer gol de l’exjugador de l’Hospitalet va deixar en evidència els espais darrere de la defensa arlequinada. El Sabadell va intentar reaccionar i li va costar un món fer ocasions de gol. A mesura que passaven els minuts, el Conquense s’anava trobant més còmode fins que, a inicis del segon temps, Agi va posar fi a qualsevol intent de reacció perquè a partir d’aquell moment el Sabadell va desaparèixer del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)